in

KARAKTERISTIKE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.

Vaga

Žena Vaga nema problema u pronalaženju ljubavnika – to je jedna od lakših vežbi za nju, kao i pokloniti publici jedan od njenih neodoljivih osmeha. Ova dama uvek nastoji na tome da u društvu bude vesela i šarmantna, ona obara muškarce s nogu svojom ženstvenošću. Ona je dovoljno promućurna da ljubavnika pusti da veruje da je on lovac – zato je žena Vaga retko bez partnera.

Traži duševni mir po svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svačemu ali bez da stvori jaka osećanja i nepogaziva mišljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predloži sastanak, ona ce verovatno reći “možda”, bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga time u nedoumicu. Neka bude srećan što mu odmah nije rekla “ne”, a neodlučujući odgovor koji je dobio signalizira da postoje pozitivne šanse za vreme udvoje. Gospođa Vaga nije sposobna da živi sama, ona uvek traži društvo i ne podnosi dugo samoću.

Uživa u svojoj ženstvenosti i rado je podržava neodoljivim parfemima i svojim nepobedivim ukusom za odevanje. Kada traži partnera, ona veoma pažljivo pamti njegove mane i vrline, jer on mora biti sposoban za sve one stvari koje je čine emocionalno stabilnom. Njeno najveće blago postaje onaj čovek kojeg ona odluči da voli.

Poznata po svojoj ljupkosti, specifičnosti i šarmu, kao i po odbojnosti prema svemu sto je neatraktivno ili zastarelo. Ulaže stil u svoje ponašanje i odevanje i svemu što je okružuje voli da doda izvesnu mericu elegancije. Njen cilj je da bude obožavana od strane suprotnog pola, i ako je partner spreman da podržava njen ego, ona će se potruditi da mu pokaže sve njene ekstra tehnike vođenja ljubavi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. DECEMBAR 2019: VAŽNO JE DA UGODITE SVOJIM TRENUTNIM ŽELJAMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. JANUAR 2020: SREĆNA VAM NOVA GODINA