in

KARAKTERISTIKE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.

Škorpija

Žena Škorpion nema problema da privuče muškarca. Ona je tip žene koji poseduje jaku animalnu energiju koja izaziva i opija, sem toga ova žena poseduje i eksplozivni temperament. Koristiće svoje zavodljive i hipnotične poglede, da zaslepi i zarobi odabranog partnera. Ova dama mnogo zahteva kada se radi o umetnosti vođenja ljubavi, i brzo gubi strpljenje ako partner ne nađe nacina da je zadovolji. Svom partneru će biti verna dok god ne oseti neku njegovu slabost.

Ona veruje u ženstveno oružje, zna kako da igra ljubavnu igru i kako da zavede sa jednim jedinim gestom ili pogledom. Svaki njen pokret je promišljen i ima svrhu efekta na suprotni pol. Motivisana intenzitetom strasti, ova dama traži pustolovinu i moć. Žena ŠKORPION uvek ima totalnu kontrolu nad svojim životom. Ne plaši se ničega, mrzi ulizice i one kojima drugi upravljaju životom, ukusom i mišljenjem. Pažnja – ova žena ume biti jako opasna i nepredvidiva ako se oseti prevarena.

Njen partner mora biti dominantan, ponosan, siguran u sebe i u svakom slucaju jako muževan. Nikako nasilan. Biće odabran ne samo zbog inteligencije, već i zbog činjenice da je on taj koji je voljan da se s njom u svemu nađe na pola puta. Takvom čoveku će ova žena biti verna i neće obraćati pažnju na mišljenje ostalih, i čak i ako se njeno mišljenje privatno ne slaže s njegovim, ona će u javnosti čvrsto stajati uz njega i braniti njegove stavove.

Dama Škorpion ima jaka osećanja za mnoge stvari, ali najjaca osećanja za čoveka kog voli… Njen prilaz ljubavnoj vezi nosi moto “sve ili ništa”. Ljubavna veza sa ovakvom partnerkom moze biti olujna i intenzivno interesantna, dok god su oboje na istom emocionalnom nivou. Ona je jaka osoba, ume da bude ekstremno dobar prijatelj, opasan i nepredvidiv neprijatelj, nadarena je da pojača intenzitet dobra ali i intenzitet zla. Ona ima malo vremena i interesa za površne osobe, mesta ili stvari.

Ona daje prednost dubokim obavezama i odgovornostima, dubokim razgovorima i dubokim mislima. Ako iz nekih razloga ne moze reći onako kako je, onda radije ćuti. Cela knjiga se može napisati o očima ove žene: ta knjiga bi imala posebno poglavlje o upadljivim pogledima i posebno poglavlje o rengensko – prodornim pogledima… Najčešće izjave ljudi u vezi njenih očiju su: “Kad bi pogledi mogli ubijati, bio bih već mrtav”, ili “Imam osećaj kao da mi pogledom čita misli ” …

Ovo je žena koja vidljivo poseduje višak energije, pa ili stalno nešto radi ili je non stop u krevetu. Ovo drugo samo u onim slučajevima kada je osvestila snagu sopstvenog libida. Ljubomorna je i posesivna, netolerantna i inatna, a njeno šesto čulo nikada je ne prevari. Ovo je atraktivna, hrabra, seksi žena koja ima vrlo živu maštu i otrovan jezik – pogotovo ako je ljuta ili povređena. Voli sve što je pikantno, hranu, piće, seks – lišena bilo kakvih predrasuda.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. DECEMBAR 2019: VAŽNO JE DA UGODITE SVOJIM TRENUTNIM ŽELJAMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. JANUAR 2020: SREĆNA VAM NOVA GODINA