in

KINESKI ASTROLOZI OTKRIVAJU ČUDESNU TEHNIKU ZA PREDVIĐANJE SUDBINE: ŠTA POLOŽAJ MLADEŽA NA TELU OTKRIVA O TVOJOJ BUDUĆNOSTI

Mladež na donjem delu usana ukazuje na uspeh, a na vratu predviđa razočaranje! Proverite šta otkriva položaj mladeža na vašem telu…

Mladeži su mapa naše ličnosti i pokazatelj budućnosti – tvrde kineski astrolozi. Simon Vong je sastavio “Kratak vodič za mladeže”, navodeći šta njihov položaj otkriva.

Čelo – Ukoliko se nalazi nasred čela, pratiće vas loša komunikacija sa autoritetima. Ukoliko je na jednoj strani glave, znači da ste odlučni i energični.

Kapci – Nesređeni porodični odnosi mogu da se kriju iza mladeža na kapku, dok onaj ispod oka ukazuje na preteranu emotivnu osetljivost.

Obrve – Mladež ispod obrve označava dobro zdravlje, a iznad – bogatstvo bez mnogo truda.

Uši – Ako na resici imate mladež, znači da ste dobri, pravedni i poštovani u društvu. Ukoliko je unutar uha, dugo ćete živeti, a ako je na vrhu, vrlo ste inteligentni. Uspešne ličnosti imaju mladeže na oba uha.

Ruke– Ako ispod lakta imate mladež, znači da ste saosećajni, a ako je na području šake vrlo ste talentovani za umetnost.

Noge – Osobe izražene se*sualnosti imaju beleg na bedrima, a na kolenima materijalisti. Vođe imaju mladež na stopalima.

Vrat – Mladež na ovom mestu može da donese veliko životno razočaranje. Ako se nalazi na sred vrata, osoba je problematična.

Obrazi – Ako se nalazi na pregibu na obrazu, može da bude nagoveštaj velikih nesrećnih događaja.

Nos – Bez obzira na to da li se nalazi na vrhu ili nasred nosa, mladež na tom delu tela ukazuje na probleme i težak rad.

Usne – Ako se mladež nalazi u uglu gornje usne, znači da ste hedonista i esteta. Ukoliko je na donjoj, deca će vam biti uspešna.

Stomak – Što je beleg bliže sredini stomaka, to vas više uspeha čeka u životu.

Leđa – Uspeh je garantovan za one koji imaju mladeže na leđima.

Zadnjica – Velikodušne i humane ličnosti, koje uživaju u dobrim ukusima, imaju mladež na ovom mestu.

Grudi – Beleg na grudima je znak dobrih majki, a na bradavici nagoveštaj da će one imati uspešnu i srećnu decu.

ZVEZDE UZ POMOĆ TVOG MESECA ROĐENJA OTKRIVAJU KAKVA TE SUDBINA ČEKA

ASTROLOZI TVRDE DA SU OVA 3 ZNAKA NAJLEPŠA NA SVETU