in

KO JE ROMANTIČAN A KOME JE MUKA OD ‘DANA ZALJUBLJENIH’: BIK OČEKUJE MALI POKLON, DJEVICA MRZI VALENTINOVO A OVAJ ZNAK GA JEDVA ČEKA

Vaga

Vi ste jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Kao dete Venere vi uvek težite za više ljubavi, više vezivanja i više emocija. Vi ste ludi za prelepim sitnicama, poklonima i mestima gde ćete moći potpuno da uživate sa svojom voljenom osobom. Za vas nema ništa lepše od potpune intime uz ukusno vino i slatkiše.

Škorpija

Kao škorpija, vi nikad nećete praviti veliku buku oko ovog praznika, ali to ne znači da u svojoj suštini niste romantični. Najradije biste ovaj dan proveli u intimi sa voljenom osobom, daleko od očiju svih drugih. Ako između vas postoji jaka strast i duboka konekcija, i još ako je sve to ispraćeno tajnovitošću, vi ćete se osećati kao na sedmom nebu.

Strelac

S obzirom da vam je glava u oblacima i da ste uvek raspoloženi za dobar provod, Dan zaljubljenih je za vas još jedan izgovor za više zabave i zadovoljstva. Sa svojom voljenom osobom volite da otputujete ili da se negde sjajno zabavite uz veselu muziku i gomilu slatkiša. Vaš avanturistički duh nikad ne spava.

URADITE SAMI SVOJ SUTRAŠNJI HOROSKOP I ON ĆE SE OSTVARITI: SVE ŠTO TREBATE UČINITI JE OVO

GOVOR TELA I MIMIKA NEPOGREŠIVO OTKRIVAJU VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK