in

KOG STE DATUMA ZAPOČELI VEZU? EVO KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

Rak (22.6. – 22.7.)

Niste mogli izabrati bolji trenutak za početak veze nego u periodu vladavine Sunca u obiteljskom, romantičnom znaku pod utjecajem Mjeseca, simbola emocija i doma. Zato vam neće biti teško svoje naglašene osjećaje prema partneru pokazati u svakom trenutku, na neki vaš, poseban način.

Vaš talent za kulinarstvo može samo učvrstiti ovu vezu koja može potrajati mnogo duže nego što ste mogli i naslutiti, naročito ako ste dama. Ako ste muškarac, možete imati osjećaj da vas partnerica ‘guši’ izljevima emocija.

Lav (23.7.- 22.8.)

U vrijeme vladavine Sunca u vatrenom Lavu, veze uglavnom započinju iznenada, i to onda kada se najmanje nadate. Ako ste partnera upoznali na nekoj sportskoj tribini ili na nekom koncertu, nikada vam neće biti dosadno. Pitanje je samo koliko će sve to potrajati…

Ukoliko ste dama, partner će se truditi da vam stavi do znanja da je on glavni, a ako ste muškarac, neće vam biti lako boriti se sa sujetom svoje izabranice. Ipak, sve što u sebi nosi prizvuk dramatike i nečeg djetinjastog, daje posebnu draž ovom burnom odnosu.

Djevica (23.8. – 22.9.)

U ovoj vezi rođenoj u vrijeme vladavine Sunca u poslovičnoj, pedantnoj Djevici, može biti vrlo interesantno. Ovim znakom upravlja Merkur, planet informacija i komunikacija pa ćete se često zajedno naći na mnogim zanimljivim mjestima, partijima, proslavama, rođendanima, uglavnom svuda gdje se nešto događa.

I nikada vam neće biti dosadno jer ćete se odlično dopunjavati i jedno drugo obavještavati o onome što ste čuli i vidjeli. Mogli biste također osnovati i neki zajednički biznis koji bi dao novu dimenziju vašem odnosu.

MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2024: KOMUNIKACIJA ĆE BITI ŽIVA I KONSTANTNA, TAŠTINA JE LOŠ SAVEZNIK

OVO JE HOROSKOPSKI ZNAK SA KOJIM NE BISTE TREBALI ULAZITI U VEZU