in

KOG STE DATUMA ZAPOČELI VEZU? EVO KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

Vaga (23.9. – 22.10.)

Vladavina Sunca u znaku partnerstva, nagovještava odlične izglede za uspjeh ove veze pod vladavinom Venere, planete ljubavi i uživanja. Iako Vaga simbolizira harmoniju, poželjno je da netko od partnera ima više planeta u zemljanim znacima, Biku, Djevici ili Jarcu.

Problemi u ovoj vezi mogu se pojaviti onda kada se netko od vas ne bude mogao odlučiti između dvije ili više opcija u vezi sa zajedničkim životom. Probleme ćete uvijek lakše nadvladati s bombonjerom ili cvijećem, kartama za koncert, posebno ako ste muškarac.

Škorpion (23.10.- 22.11.)

U doba vladavine Sunca u erotičnom Škorpionu, znaku koji simbolizira požudu i jake nagone, rađaju se uglavnom burne veze, ispunjene ljubomornim scenama i strastvenim pomirenjima. Pod utjecajem Plutona i Marsa, planete erotike i moći, nikada vam neće biti dosta uživanja s onim koga ste izabrali.

Međutim, možda ćete upravo zahvaljujući pronicljivosti svog tajanstvenog partnera, otkriti i onu drugu, nepoznatu stranu svoje prirode. Ipak, izbjegavajte situacije u kojima bi do izražaja mogla doći partnerova ljubomora.

Strijelac (23.11.- 21.12.)

Ako ste već imali sreće da započnete vezu u doba vladavine Sunca u avanturističkom Strijelcu, opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima s onim tko vas je privukao. Nikada vam neće biti dosta putovanja udvoje, bilo da je riječ o dužim ili kraćim boravcima na nekim interesantnim destinacijama.

Nikada vam neće biti dosadno, jer će biti i svađa i pomirenja, i raskida i obnova veze pod najneobičnijim okolnostima. Ipak, pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije, ‘vuku’ vas neki novi doživljaji, naročito ako ste muškarac.

MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2024: KOMUNIKACIJA ĆE BITI ŽIVA I KONSTANTNA, TAŠTINA JE LOŠ SAVEZNIK

OVO JE HOROSKOPSKI ZNAK SA KOJIM NE BISTE TREBALI ULAZITI U VEZU