in

KOG STE DATUMA ZAPOČELI VEZU? EVO KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

Jarac (22.1.- 20.1.)

Sve i da niste planirali neku ozbiljnu vezu, s ovom začetom u vrijeme vladavine Sunca u na izgled hladnom Jarcu, imate sve izglede da s partnerom ostanete zajedno do kraja života. U ovoj vezi, pod utjecajem starog, dobrog Saturna, planete odgovornosti, nikada vam neće nedostajati osjećaj sigurnosti i ušuškanosti, naročito ako ste predstavnica nježnijeg spola.

Nema toga što će za vas dvoje biti nedostižno, jer zajedno ste uvijek jači. Kada se poželite prisjetiti zajedničkih uspomena, krenite s partnerom u dužu šetnju.

Vodenjak (21.1.- 19.2.)

Ukoliko je vaša veza rođena u vrijeme vladavine Sunca u ovom buntovnom, iznenađenjima sklonom znaku, nema toga što zajedničkim snagama nećete moći postići. Naravno, pod uvjetom da partnera nikada ne ‘gušite’ i ne uskraćujete mu slobodu izbora i odlučivanja, bez obzira kojeg ste spola.

Međutim, ono što je drugima normalno, i vama i vašem partneru poslije nekog vremena može postati dosadno. Jer, ne treba zaboraviti da je vaš odnos pod utjecajem hirovitog Urana, planete koja simbolizira promjene i avanture.

Ribe (20.2.- 20.3.)

Ukoliko je vaša veza rođena u jednom od najromantičnijih i najemotivnijih znakova Zodijaka, imat ćete priliku da s partnerom uživate u nekom vašem zajedničkom svijetu, sazdanom od snova i uživanja. Pod utjecajem Neptuna, planete koja simbolizira zanos i zaljubljenost, već prilikom prvog susreta vjerojatno ste osjetili da jednostavno pripadate jedno drugome.

Uživat ćete u muzici, plesu, partnerovoj kreativnosti, a posebno zadovoljstvo predstavljat će vam romantične večere, pod svjetlošću svijeća, uz degustaciju omiljenog pića, vjerojatno vina.

MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2024: KOMUNIKACIJA ĆE BITI ŽIVA I KONSTANTNA, TAŠTINA JE LOŠ SAVEZNIK

OVO JE HOROSKOPSKI ZNAK SA KOJIM NE BISTE TREBALI ULAZITI U VEZU