in

KOJEG DATUMA STE ZAPOČELI VEZU? VAŠA LJUBAVNA VEZA IMA SVOJ HOROSKOPSKI ZNAK

JARAC

Ova veza možda nije ispunjena nežnostima, toplinom i romantičnim gestovima, ali je stabilna i partnerima pruža osećaj sigurnosti. Oni poštuju jedno drugo i nikada ne započinju sa svađama, emocionalnim ucenama i manipulacijama.

Sve probleme brzo i lako rešavaju. Poštuju novac i sigurnost koju im pruža. Ipak , trebalo bi više da se potrude oko nežnije strane veze, kako se međusobna bliskost ne bi izgubila.

VODOLIJA

Ovu vezu bi najlakše mogli opisati kao pomalo neobičnu i veoma zanimljivu. Možda se na prvi pogled radi o ljudima koji ne odgovaraju jedno drugom, ali su u stvari savršen par.

Odsutnost ljubomore odličan je temelj za uspostavljanje stabilnog odnosa. Veza bi mogla dugo potrajati, ukoliko se partneri ne budu međusobno “gušili”.

RIBE

Ako ste nežni, romantični i tražite stalne izlive ljubavi, ovo je idealna veza za vas. Velika ljubav i naklonost, koju partneri osećaju jedno prema drugom su garancija uspeha.

Ova veza će biti ispunjena emocijama, pa i povremenim dramama, ali u osnovi će oba partnera paziti na voljenu osobu i neće im biti teško da se povremeno žrtvuju zbog zajedničke ljubavi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2019: OVAN PUN SAMOPOUZDANJA, BLIZANCI NEOBIČNO UPORNI

ONA VIDI SVE ŠTO DRUGIMA PROMAKNE: OVAJ ZNAK IMA NAJRAZVIJENIJE ŠESTO ČULO