in ,

KOJEG DATUMA SI ROĐENA? 1. U MJESECU SE RAĐAJU VOĐE, 10. NEZAVISNE A 28. U MJESECU DOMINANTNE OSOBE

Svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje ličnosti, izbor profesije, ponašanje u društvu i drugo. Ukratko, one određuju sudbinu svakom čovjeku.

Provjerite na sopstvenom primjeru koliko je to tačno, prema tumačenju jednog od najpoznatijih astrologa svih vremena, Đordana Bruna, koji je ovo otkrio još u 15. vijeku! Ako ste rođeni…

1. u mjesecu: Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je pridobiti i zaraditi vašu ljubav i poštovanje. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator.

2. u mjesecu: Volite muziku, ritam, ples, imate osjećaja za harmoniju i volite sve lijepe i prefinjene stvari u životu, pa je bavljenje umjetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcjenjujete svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

3. u mjesecu – Vi ste među najdarovitijim osobama. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizni ste. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svijetu. Svi, pa čak i površni znanci u vama odmah prepoznaju prijatelja i osobu na koju mogu da računaju.

4. u mjesecu – Vi ste čvrsti, nepokolebljivi, a ponekad i tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematični, lojalni, savjesni i nikad ne odustajete, tako da može da se kaže da je za vas idealan svijet biznisa. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga nerijetko stičete neprijatelje. Vaša emotivna priroda gotovo uvijek je pod kontrolom.

5. u mjesecu – Uživate u svakom minutu života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Sve što vas dovodi pred publiku bilo bi idealno zanimanje. Može da se desi da se smirite mladi, ali vaš partner uvijek mora da bude na oprezu jer vi mrzite ograničenja i sputanost.

6. u mjesecu – Ljubitelj ste porodične atmosfere i vama je neophodan pratilac koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli da date sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji, ukoliko ga školujete, može da vas dovede u sam vrh ove umjetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojoj oblasti socijalnog rada.

7. u mjesecu – Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvijek težite perfekciji i tragate za najboljim rješenjima. Za vas važi da ne mjerite dva puta već tri prije nego presiječete. Neodoljivo vas privlači nauka, ali i mistika i okultizam. Veoma ste osjetljivi i senzibilni i dobro je što uvijek pratite svoja osjećanja.

OVAJ MUŠKI HOROSKOPSKI ZNAK ĆE TI BITI VERAN DO SMRTI

HOROSKOPSKI ZNACI U LJUBAVNOJ VEZI: BLIZANCA NEĆEŠ NIKADA SMIRITI, RIBA ČINI SVE DA USREĆI PARTNERA