in ,

KOJEG DATUMA SI ROĐENA? 1. U MJESECU SE RAĐAJU VOĐE, 10. NEZAVISNE A 28. U MJESECU DOMINANTNE OSOBE

8. u mjesecu – Rođeni ste za sve poslove. Dobro procjenjujete, znate da balansirate i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspješni, neophodna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja.

9. u mjesecu – Uticaj broja devet na vaš život mogao bi da vam donese česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate uticaa na ljude i velikodušni ste, ali pazite da zaštitničku energiju ne trošite na pogrešne ljude.

10. u mjesecu – Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato, ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Bilo koja vrsta individualnog djelovanja dobra je za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspješnim. Obavezno razvijajte i svoje umjetničke sklonosti.

11. u mjesecu – Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na ivici izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Uprkos vašoj natprosječnoj inteligenciji, ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

12. u mjesecu – Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Veoma ste praktični i posjedujete određene umjetničke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate šta god želite u životu. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete obeshrabreni.

13. u mjesecu – Marljivi ste i radni, imate velike ambicije, pa volite da organizujete druge ljude, koji ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osjećanja i da razvijate hobije kao što su drvena rezbarija i skulpture.

OVAJ MUŠKI HOROSKOPSKI ZNAK ĆE TI BITI VERAN DO SMRTI

HOROSKOPSKI ZNACI U LJUBAVNOJ VEZI: BLIZANCA NEĆEŠ NIKADA SMIRITI, RIBA ČINI SVE DA USREĆI PARTNERA