in ,

KOJEG DATUMA SI ROĐENA? 1. U MJESECU SE RAĐAJU VOĐE, 10. NEZAVISNE A 28. U MJESECU DOMINANTNE OSOBE

14. u mjesecu – Razvijeni su vam logika i mašta. Možete da stvarate i da razarate, moć je najjača vaša strana. Privlači vas novo i originalno, promjene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste pretjeranom eksperimentisanju, pa je preporučljivo da vježbate strpljenje i uravnoteženost da biste uspješno upravljali svojom karijerom.

15. u mjesecu – Najčešče bježite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može da ugrozi vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lijepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zapravo i jeste. Bili biste uspješni i u oblasti umjetnosti.

16. u mjesecu – Ovo je broj duhovnih vrijednosti. On vas više veže za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za stvarne životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke standarde. Potreban vam je porodični dom u kojem ćete biti voljeni, ali i nezavisni.

17. u mjesecu – Vi ne volite ako u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrijednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma je dobar kada su u pitanju finansije – vi nikada nećete biti bez novca. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a da detalje prepustite drugima.

18. u mjesecu – Posjedujete izraženu emocionalnost koja vas privlači muzici, a s druge strane, veoma ste kritični i zahtjevni. Za vas su kao stvorene profesije kritičara i pisca. Inače, proživjećete život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.

19. u mjesecu – Vi ste po svemu rođeni ekstremista. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, karakterišu vas zapanjujući izvori imaginacije kojima uspijevate da riješite teškoće. Pažljivo birajteg životnog saputnika, jer vaš dan rođenja može da vam donese mnogo nesporazuma u bračnom životu.

OVAJ MUŠKI HOROSKOPSKI ZNAK ĆE TI BITI VERAN DO SMRTI

HOROSKOPSKI ZNACI U LJUBAVNOJ VEZI: BLIZANCA NEĆEŠ NIKADA SMIRITI, RIBA ČINI SVE DA USREĆI PARTNERA