in

KOJEM ZNAKU NAJVIŠE ZAVIDE: STRIJELAC BIKU ZBOG LJEPOTE, LAV JARCU NA USPJEHU

VAGA


Omiljeni ste i poznajete mnogo utjecajnih osoba, ali divljenje pomiješano sa zavišću osjećate prema upornosti tvrdoglavog Bika da dođe do materijalnih dobara, u čemu obavezno i uspijeva.

Fleksibilnim Ribama možete zavidjeti na njihovoj spretnosti da se lako, bez sramote i skandala, izvuku iz svake neugodne, pogotovo poslovne situacije.

ŠKORPION


Moćni ste i kreativni pa vas malo tko može nadmašiti kad se usredotočite na svoj cilj. Ali, pritajenu zavist vjerojatno osjećate prema Ovnu, zbog njegove vitalnosti i dinamičnosti.

Nestalnim Blizancima možete zavidjeti na površnosti, zato što ste vi najčešće preopterećeni vlastitom sistematičnošću, posvećenošću svemu što radite i dubinom osjećaja.

STRIJELAC


Iako se smatrate jednim od najsretnijih znakova, može vas obuzeti zavist prema Biku, zbog njegove ljepote i fizičkog izgleda, ali i zbog njegovog stambenog i materijalnog statusa.

Raku možete zavidjeti, jer ima miran, sređen obiteljski život i familijarno okruženje koje vama, u vašem poslovnom kaosu, djeluje tako nedostižno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. DECEMBAR 2019: PRIPAZITE DOBRO DANAS NA SVAKU IZGOVORENU REČ, KAKO VAŠU, TAKO I SAGOVORNIKOVU

NAJPOZNATIJA VIDOVNJAKINJA SVIH VREMENA TVRDI: OVA TRI ZNAKA SU ISTINSKI POSEBNA