in

KOJI SU TO ZNACI ZODIJAKA NAJPOSVEĆENIJI U VEZAMA I U KARIJERI

Za nas koji tražimo odgovore univerzuma na najobičnija pitanja, astrologija se često smatra osnovnom u pružanju uvida u naše motive, tendencije i crte ličnosti. Udubljivanje u nečiju natalnu kartu može osvetliti to zašto neki horoskopski znaci deluju malo više fokusirani ili imaju nepokolebljivu posvećenost svojim partnerima, prijateljima ili ličnom cilju i prosperitetu.

Ako se osećate kao neko ko se prirodno zalaže za svoj cilj ili se osećate kao osoba koja ima beskrajnu odanost svojim ciljevima, velika je verovatnoća da ste jedan od najposvećenijih horoskopskih znakova – i kao i uvek, astrologija ima odgovor na to pitanje “zašto je to tako?”.

Uz vaš sunčev znak, siguran način da utvrdite da li ste među najposvećenijima u zodijaku je da proverite kakav je položaj Saturna u vašoj natalnoj karti. Saturn vlada Jarcem (i Vodolijom u ranijim tradicijama) i zaradio je nadimak „Gospodara vremena“, koji je podjednako strog i ozbiljan koliko i zvuči. U astrologiji Saturn vlada našom disciplinom, odgovornošću i, pogađate, posvećenošću. Na primer, ako imate fiksni položaj znakova (Bik, Lav, Škorpija i Vodolija) u Saturnu, verovatno imate veću sklonost posvećivanju određenim stvarima koja nije karakteristična za druge osobe u vašem okruženju.

Ako niste od onih koji će se povući, čak i kada stvari postanu teške, onda ste verovatno jedan od najposvećenijih horoskopskih znakova. Hajde onda da vas ne držimo na vatri i otkrijemo vam koji su to znaci zodijaka koji su baš najposvećeniji svojim ciljevima.

Hrabri i pomalo detinjasti Ovan (21. mart-19. april)

Ovnovi, postoji razlog zašto vas baš Ovan simbolički predstavlja u zodijaku – svojeglavi ste i hrabro pristupate svojim ciljevima sa oštrom upornošću. Ovan je znak kojim vlada Mars (planeta koja je simbol akcije i agresije), a takođe je i prvi znak zodijaka. Zahvaljujući vašoj ambicioznoj energiji i agresivnim sklonostima kada je reč o postizanju ciljeva, posvećenost nosite kao orden za hrabrost. Ovnovi dakle mogu biti savršeni partneri upravo zbog svoje posvećenosti drugima.

Međutim neki smatraju da ove sklonosti Ovnova mogu biti pomalo naporne, zato savetujemo da istražite još malo o svom znaku, a to možete uraditi pretragom tekstova na našem sajtu. Postoje načini kako da kontrolišete svoje mračne strane i zapravo iskoristite njihov potencijal – to ne smete zaboraviti.

Razuzdani Lavovi (23. jul-22. avgust)

Lavovi, poznati ste po svojoj srdačnosti i lojalnosti, i zato ste jedan od najposvećenijih horoskopskih znakova. Dajete svoju posvećenost uglavnom najbližima u zamenu tražeći ništa više sem pažnje i čestih pohvala. Kao fiksni vatreni znak, vi imate sposobnost da obnavljate svoju snagu i budete uvek u pripravnosti za njenu upotrebu. Vas motiviše strast za životom i strast u donošenju važnih odluka u vezi vaših ciljeva koji vas jednog dana mogu dovesti do enormnog uspeha. Lavovi takođe mogu da održe svoje bliske odnose sa nekim dok postižu svoje zacrtane ciljeve, a to je verujte retko.

Misteriozna Škorpija (23. oktobar-21. novembar)

Škorpija je u ovom kontekstu obrnula igricu i posvećenost dovela na novi nivo. Škorpije imaju reputaciju mračnijeg horoskopskog znaka, no međutim upravo ovaj znak karakteriše izuzetna posvećenost partneru. Vama vlada Pluton, planeta ponovnog rođenja, koja traži dublji uvid u naše želje, strasti i emocije. Pitate li se nekad zašto imate reputaciju najseksualnijeg znaka? Znajte da to upravo proizilazi iz posvećenosti koju odašiljete svojoj partnerki ili partneru, a to može biti jako privlačno.

Škorpije međutim mogu biti pomalo čudne i to jeste istina. Previše posvećenosti može i da udavi partnera, odnosno da zasmeta vašem partneru. Međutim sve se može rešiti, posebno ako imate uvid u vašu natalnu kartu – a nju možete izraditi već danas, jer vam naš sajt preko naših astrologa nudi ovu mogućnost. Šta čekate? Zar nije dobro saznati sve o sebi?

Ozbiljni i markantni Jarac (22. decembar-19. Januar)

Vaš planetarni vladar, Saturn, razlog je vaše nepokolebljive posvećenosti stvarima poput vaše karijere, ličnih ciljeva i društvenog statusa. Saturn vas drži disciplinovanima i ambicioznima u toku celog života, tako da drugi mogu računati na vas da ćete bez napora biti posvećeni svemu što vam je blisko srcu. Jarcem takođe upravlja deseta kuća javnog imidža, što odiše ambicijama. Vi se dakle često predajete svom statusu i poslu koji taj status garantuje. Ne želite ništa više od priznanja za svoja dela koja će na kraju vaše karijere ostati da svetli kao vaša zaostavština i nasleđe koje ste predali svetu i svojoj zajednici.

No, čuvajte se vlastite taštine i egoizma. Ovakve stvari mogu uništiti čoveka, pogotovo Jarca koji je često veliki radoholik.

Ukoliko vas zanimaju još neki tekstovi koji se bave svakim znakom pojedinačno, pronađite ih na našem sajtu i uputite se.

KAKVA JE RAZLIKA IZMEĐU ŠKORPIJA ROĐENIH U OKTOBRU I NOVEMBRU

KAKVI SU OVNOVI ROĐENI U MARTU A KAKVI ONI ROĐENI U APRILU