in

KOJU STOPU LUDILA POSJEDUJU ZNAKOVI HOROSKOPA: SAMO JEDAN IMA OCJENU 5 I DEFINITIVNO JE NAJLUĐI

RAK

Stopa ludila: 3/5

Rakovi, kojima vlada Mesec, menjaju raspoloženja kao čarape. Iako mogu biti izuzetno odani kućni prijatelji, jednako umeju da nabace šljokice i ulete u klub da se zezaju sa strancima. Vaš bivši partner je bio Rak i to je bila najnestabilnija toplo-hladna osoba koju ste ikada sreli.

Jednog trenutka vam šalju poruke pune ljubavi, a već sledećeg vam šalju potpuno nenormalne glasovne poruke kako ste i vi i cela vaša porodica “bezvredna gamad”. Ne možete ni na koji način predvideti šta će Rak uraditi sledeće, ali oni čine da želite da nastavite s nagađanjima… Šta možete da uradite? Imaju oni svoje blistave trenutke.

LAV

Stopa ludila: 4/5

Kao što to mačke nekada čine, Lavovi su poznati po tome to umeju da guraju ljude u pogrešnom pravcu. Oni su šljokičavi, glasni i vole da budu u centru pažnje. Odrasli ste gledajući Lavove kako pobeđuju na školskom talent šou, a sada umete da prepoznate Lava u vašem lokalnom baru, samo posmatrajući ko je najpijaniji i najodvratniji.

Oni su uvek spremni da zajašu mehaničkog bika, postuju selfije u kupaćim kostimima, a priče o se*su rad dele tokom večere toliko glasno da ih svako može čuti (iako zapravo nikog nije briga) te Lavovi zaista nisu poznati kao najrazumniji znak zodijaka. Lavovi se rankiraju prilično visoko na skali ludila zato što oni zaista ne znaju kada je dosta.

DEVICA

Stepen ludila: 4/5

Device se rangiraju prililčno visoko na ovoj listi zbog svoje nesposobnosti da kontrolu prepuste nekom drugom. Posvećivanje vremena nasumično izabranim detaljima i neumoran rad da bi dostigli perfekciju su samo neke od zamki u koje hvataju svoje prijatelje ne-Device. Iako su poznati po tome što čine dobre stvari poput volontiranja za stare ili udomljavanja pasa sa tri noge, Device su tip osobe koje će bez problema pokupiti zasluge i za tuđe ideje.

Njihove kolege ih se suviše plaše da bi se pobunili, tako da na kraju Devica kupi nagrade i za stvari s kojima zapravo nikad nisu imali veze, ali one tu ne vide ništa sporno. Izuzetno analitična, Devica briljira u stresnim situacijama, čak i kada to znači da treba nekog da gurne pod voz da bi dobila priznanje.

3 ŽENE HOROSKOPA KOJE OSVAJAJU SAMO JEDNIM POGLEDOM

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI TI NIKAD NEĆE REĆI ‘IZVINI DRAGA’