in

KOJU STOPU LUDILA POSJEDUJU ZNAKOVI HOROSKOPA: SAMO JEDAN IMA OCJENU 5 I DEFINITIVNO JE NAJLUĐI

VAGA

Stepen ludila: 2/5

Tražeći balans u svemu što rade, Vaga je spremna da ide do ekstrema da bi harmoniju donela tamo gde joj je mesto, a najsčešće joj to polazi za rukom uz diplomatski i racionalni rad. Ipak, mračna strana jedne Vage isplivaće kada krene u lov na prijatelja ili saradnika. Njihov moto može biti i “Voli me ili me mrzi, u svakom slučaju je to opsesija…”.

Dobro razmislite pa razmislite ponovo ukoliko želite da privučete pažnju nekom ko se nalazi u Vaginim kandžama jer je Vaga spremna i na besramnu igru u kojoj će Internetom proširiti recimo glasinu da imate oralni herpes ili već neki užas ukoliko to znači da će dobiti šta ili koga želi.

ŠKORPIJA

Stepen ludila: 2/5

Problem sa Škorpijom je to što ona bode. Za ljude sa strane, Škorpija deluje kao izrazito snalažljiva i intuitivna osoba. Ali za one koji ih zaista poznaju… Reći ćemo samo da ne poznajemo nikog ko je ušao u ples sa Škorpijom, a da nije izgoreo. Škorpija ne želi da prestane da vam šalje poruke i morali ste na finjaka da joj kažete da niste zainteresovani, i potpuno misteriozno su vas ujutro dočekale isečene sve gume na autu.

Kada ste Škorpiji poslali poruku sa pitanjem da li je ona to uradila, sve što ste dobili kao odgovor je “Izvini, a čiji je ovo broj?” uz neki zbunjeni smajli. Činjenica da su najsenzualniji znak zodijaka, Škorpije čini neverovatnim ljubavnicima, ali ne prezaju da unište svakog ko se na bilo koji način pobuni proziv njihove se*sualnosti.

STRELAC

Stepen ludila: 2/5

Kao znak filozofa, često predstavljen i kentaurom, Strelac je u konstantnom lovu na istinu i nezavisnost. Zbog toga što toliko vrednuju svoju slobodu, ovaj znak se ponekad toliko pridržava svojih vrednosti da je preman da gazi preko porodice i prijatelja.

Sećate li se onog prijatelja koji je popio tri metra piva na u pabu pa onda došao u vašu sobu u pola 6 ujutro, ispovraćao se po celom podu, a onda odbio da vam pomogne da to očistite ili je čak samo bacio novac za čistačicu? Da, to je baš Strelac. Kako bi rekle Lude “Bežite kučke, sklanjajte se s puta” kada je Strelac tu ili ćete se zaglaviti čisteći njegov haos.

3 ŽENE HOROSKOPA KOJE OSVAJAJU SAMO JEDNIM POGLEDOM

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI TI NIKAD NEĆE REĆI ‘IZVINI DRAGA’