in

KOLIKO MOGU BITI ZLI: ŠKORPION JE MJEŠAVINA OSE, PAUKA I NOĆNE MORE, BIK VRH LJUBAZNOSTI

U brojnim smo prilikama otkrili karakterne značajke osobnosti svakog znaka zodijaka. U većini slučajeva to su vrline koje definiraju našu osobnost, naše snage, kako na poslu, tako i u odnosima s našim voljenima.

Međutim, teško je to priznati, mi smo ljudska bića i imamo i negativne strane. Vrijedno ih je znati kako bi shvatili na kojem se području trebamo poboljšati i što ne bi trebali činiti u odnosima s drugim ljudima.

Zato vam danas predstavljamo najmračniju stranu svakog znaka zodijaka.

Ovan

Ovan jednostavno eksplodira ako se isprovocira. Ako se osjeti ugroženim, prijetit će svom neprijatelju, ali na sreću, rijetko reagira na njihove prijetnje, piše Conscious reminder. To je metoda zastrašivanja onoga tko ga razljuti.

Može nanijeti nesvjesno puno štete, u svakom slučaju nije netko koga želite imati za neprijatelja. Ima dobru dušu i nikada ne napada bez razloga.

Bik

Bik je jedan od najljubaznijih znakova. Morat ćete se jako truditi da ga izazovete. Čak i kad je izazvan, neće vas željeti povrijediti. Bik će vas naučiti lekciju ili dvije, posredno, bez da netko zna. Kako?

To ne možemo reći jer je njegova bol velika i sve ovisi o situaciji u kojoj se nalazite. Međutim, na primjer, ako se vaša nova stolica slomila kad ste sjeli na nju jer nema vijak, vjerojatno je to djelo bijesnog Bika.

Blizanci

Kao i uvijek, najtočnija definicija ovog znaka je da ima dva lica. Lako može imati dobru i lošu stranu, ali i najgoru stranu. Zato će tamna strana Blizanca djelovati kao tipični prijatelj / neprijatelj koji će vas u konačnici izdati.

Ako ga izazovete, sposoban je biti lažljivac i manipulator, do točke kada više ne znate tko je uopće on.

3 MOĆNE ŽENE HOROSOPA KOJE ĆE LAKO ŠARMIRATI I ONE ‘NEOSVOJIVE’

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NAJČEŠĆE ZAVRŠE SA SLOMLJENIM SRCEM