in

KOLIKO MOGU BITI ZLI: ŠKORPION JE MJEŠAVINA OSE, PAUKA I NOĆNE MORE, BIK VRH LJUBAZNOSTI

Jarac

Ljudi u ovom znaku su obično mirni, iako vrlo ponosni. Oni su vrlo usredotočeni na svoj svijet i nije lako imati Jarca za neprijatelja. Ne, neće vas htjeti ubiti, ali će štititi svoj prostor i svoju čast sa svime što imaju.

Osvetit će se na strašan način iskorištavanjem vaše slabe točke, tako da vas boli što je više moguće. Ako povrijedite ponos Strijelca, on će učiniti isto.

Vodenjak

Vodenjak je po definiciji vrlo mrzovoljna osoba koja je uvijek u lošem raspoloženju. Ali to ne znači da je zla. Upravo suprotno. Ne pridaje puno važnosti stvarima niti se previše brine ako mu netko našteti.

On jednostavno nastavlja sa svojim životom. Nećete imati pristup životu Vodenjaka i on će vam to jasno pokazati. Nećete biti pozvani ni na jednu od njegovih zabava!

Riba

Riba je znak koji ima visoko razvijen emocionalni život. Slažu se s drugim ljudima, osjetljivi su i mirni. Emocije su im vrlo važne i ne želite im ni na koji način nauditi. Ali iza zatvorenih vrata, Ribe mogu biti vrlo zlobne. Oni su tihi i pretrpani su svojom ljutnjom.

Ako ste ih povrijedili, oni će vam vratiti u potpuno neočekivanom trenutku i na vrlo bolestan pa čak i katkad i na sadistički način. Jeste li pogledali film „Saw“? Pa, to je to.

Kao što možete vidjeti, svaki horoskopski znak je zao na svoj način. Naravno, ono što smo ovdje predstavili, najgora su ponašanja svakog znaka. To ne znači da će najmanji spor između neke osobe dovesti do spomenutog.

Međutim, u slučaju vrlo jakih emocija, ti se obrasci mogu pojaviti pa ih je vrijedno znati.

3 MOĆNE ŽENE HOROSOPA KOJE ĆE LAKO ŠARMIRATI I ONE ‘NEOSVOJIVE’

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NAJČEŠĆE ZAVRŠE SA SLOMLJENIM SRCEM