in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

JARAC ♑

Posao

Nova 2022. godina će vam početi sa retrogradnom konjunkcijom Venere, koja vlada vašim poljem posla, sa Suncem u vašem znaku. Omogućiće vam da jasnije sagledate vaše ranije propuste u poslovnim odnosima i da unesete neophodne promene koje će vam omogućiti da vaš nastup bude zapažen. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do boljeg izražaja. Konjunkcija Venere sa Marsom u februaru doneće vam naklonost od strane nadređenih i poveriće vam odgovornije dužnosti i rukovodeće radno mesto. Sa poslovnim partnerima ćete imati odličnu saradnju i pokrenućete nove zajedničke projekte koji će vam doneti uspeh i veliku zaradu. Odnos Jupitera sa Uranom doneće vam uspeh u kreativnim poslovima, saobraćaju i oblastima prosvete i zabave. Tokom aprila ćete započeti važne pregovore koji će se okončati u vašu korist i omogućiti vam da pokrenete nove poslove iz oblasti dizajna, komunikacija i trgovine kozmetikom i kućnom hemijom. Tokom maja će Jupiter ući u znak Ovna i omogućiti vam da nabavite nova sredstva za rad i proširite radni prostor.

Jun će vam biti povoljan za uspeh u oblastima zabave, ugostiteljstva, dizajna i u kreativnim projektima. Imaćete uspeha i u uvođenju novih usluga u vašu ponudu. Tokom jula ćete ostvariti uspeh na polju javnosti i sklopiti nove ugovore i partnerstva. Od kraja avgusta do početka oktobra bi bilo poželjno da odete na odmor jer ćete se u suprotnom suočavati sa raznim ograničenjima u pogledu finansija i platnog prometa. Oktobar će vam doneti pogodne prilike za napredak u karijeri i uvećanje zarade. Imaćete dobar osećaj kako da prestignete konkurenciju. Izbegavajte poslovne i finansijske rizike tokom novembra. U decembru ćete imati teškoće u komunikaciji i organizaciji. Čuvajte se spletki jer su mogući gubici.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima komunikacija, dizajna, zabave, prosvete, ugostiteljstva i inženjeringa. Tražiće se vaše rukovodeće i organizacione sposobnosti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Tokom januara i februara vaš odnos sa voljenom osobom će biti pun međusobne pažnje i podrške. Zahvaljujući konjunkciji Venere sa Marsom u vašem znaku probudiće se strasti koje su bile potisnute i to će uneti više dinamike u vašu vezu, što će vašem partneru posebno prijati. Tokom aprila i maja ćete se intuitivno razumeti i uživati u romantici i zabavi.

Na nesuglasice ćete nailaziti od kraja maja do sredine juna zbog različitih potreba u pogledu zabave, a nesporazumi i nepoštovanje međusobnih dogovora vas očekuje krajem jula i u septembru. Avgust i oktobar će vam biti ispunjeni međusobnim podsticajima i zajedničkim aktivnostima. Budite pažljivi krajem godine jer ćete biti napeti i povučeni u sebe.

Ako ste slobodni:

Tokom februara ćete upoznati osobu koja će vas dobro razumeti i koja će imati slična interesovanja i potrebe u ljubavi kao vi. Kako će simpatije biti obostrane, emotivna veza je moguća. Krajem aprila i u novembru su vam nepovoljni periodi za ulazak u emotivnu vezu jer će se odigrati pomračenje Meseca u vašem polju zabave i ljubavi. To vam može doneti zahlađenje i razočarenje u pojedine osobe, kao i do raskida veze. Oktobar će vam doneti nove šanse za emotivnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati na početku godine osobu koja će im se dopasti ali će biti povučena. Bićete istrajni i daćete sve od sebe da ostavite povoljan utisak na nju. Uspeh vas očekuje u drugom delu godine. Veza će biti ozbiljna i skladna.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti stabilno i bićete puni pozitivne energije, u pokretu i u dobroj kondiciji tokom maja, juna i septembra. Prijaće vam da boravite na mestima gde je čist vazduh. Imunitet će vam biti oslabljen u januaru, novembru i decembru kada je neophodno da se odmarate i izbegavate stresne situacije. Moguća je loša cirkulacija, prehlada i urološke smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže antioksidanse i vitamine i koje su srednje kalorične. Od povrća jedite beli luk, spanać, pasulj, brokoli, kupus i krompir. Od voća će vam prijati suvo grožđe, maline, avokado, banane i breskve. Meso i mlečne proizvode jedite umereno. Dodajte ishrani orašaste plodove, B vitamin i magnezijum.

Savet astrologa

Ove godine očekuje vas mnogo izazova. Bićete mnogo agresivniji kada je u pitanju vaša karijera, pa ćete krajem godine postići željene rezultate. Promenite svoj stav prema novcu. Manje ćete trošiti, a štedećete mnogo više. Vrlo je moguće da ćete morati financijski pomagati jednog člana vaše familije. I na ljubavnom planu će se mnogo toga dešavati. Emocije će vam biti neuravnotežne i menjaće se iz sata u sat. Lekcija koju vi morate savladati ove godine odnosi se na praštanje i opraštanje. Moraćete da se suočite s nekim ružnim događajima iz prošlosti i da ih rešite. Ukoliko već duže vrije razmišljate o osobi koju ste povredili, bilo bi dobro da to ispravite jer ćete se posle toga osećati mnogo bolje.

Takođe, potrudite se da ove godine nadoknadite sve što ste do sada propustili. Nemojte se sramiti priznati svoje greške. Važno je samo da počnete ih ispravljate. Morate naučii da se više volite i cenite sebe, jer će vas onda i drugi više poštovati. Znali vi to ili ne, u vašoj porodici uvek bude onako kako vi kažete. Ni ove godine nećete biti spremni na kompromise s roditeljima, ali ni s decom. Nemojte to raditi, saslušajte što imaju reći jer vi ipak niste najpametniji na svetu. Ukoliko imate brata ili sestru, znajte da će vam od aprila do jula oni biti potrebni više nego ikada pre. Pomoći će vam bez obzira na to kako ste se vi ranije prema njima ponašali. Sredinom aprila mogući su problemi sa zdravstvenim stanjem jednog člana vaše porodice, pa se potrudite da mu se maksimalno posvetite. Na taj način imat ćete priliku ispraviti neke vaše ranije sukobe. Kada too razrešite, biće vam mnogo lepše.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA