in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

BIK ♉

Posao

Početak 2022. godine vam je pogodan za saradnju sa inostranstvom, poslovna putovanja i planiranje velikih i dugoročnih projekata. Konjunkcija Sunca sa Saturnom na početku februara doneće vam nove izazove i početak novog projekta koji će od vas zahtevati mnogo napora, preuzimanje višeg stepena odgovornosti i sposobnost da radite pod većim pritiscima od strane nadređenih i klijenata. Odnos Jupitera sa Uranom će vam omogućiti poboljšanje saradnje i lakše ostvarivanje ciljeva i zarade. Uspeh vas očekuje kroz inženjerske poduhvate. Početkom marta Mars i Venera ulaze u vaše polje posla i karijere, što će vam doneti mogućnosti za uspon u karijeri zahvaljujući naporima koje budete ulagali i načinu na koji budete organizovali poslovne odnose, kao i izuzetno korektnom odnosu prema drugima na poslu. Konjunkcija Marsa sa Saturnom u aprilu će učvrstiti vaš položaj i doneće vam priznanja, a moguć je i uspon u karijeri. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom omogućiće vam da uđete u veći broj zajedničkih projekata koji će vam doneti veliku zaradu i siguran uspeh.

Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i doneće vam mogućnost razvoja tajnih planova koji vam mogu doneti prednost nad konkurencijom. Tokom avgusta će Mars praviti konjunkciju sa Uranom u vašem znaku i činiće vas izuzetno preciznim i efikasnim u vašem radu. Bićete puni plodnih ideja koje ćete umeti da realizujete i budete na dobitku. Opozicija Sunca sa Saturnom će vam praviti smetnje i zastoje koje će dovesti do odlaganja važnih rokova. Totalna Lunarna eklipsa odigraće se 8. novembra u vašem znaku i doneće vam teškoće u rukovođenju, a može nepovoljno uticati na vaš ugled i položaj. Trigon Marsa sa Saturnom će vam omogućiti da do kraja godine izađete iz teškoća i ostvarite očekivani uspeh i zaradu.

Nezaposleni Bikovi će imati povoljne mogućnosti za zaposlenje tokom februara, aprila, maja, septembra i oktobra. Tražiće se vaše stručne i rukovodeće sposobnosti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Trigon Marsa sa Uranom će vam u februaru omogućiti da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će doprineti poboljšanju kvaliteta vaše emotivne veze. Konjunkcija Marsa sa Neptunom u maju pojačaće vaš osećaj za potrebe vašeg partnera i omogućiće vam da otkrijete nova mesta za zajedničke izlaske i zabavu. Pokazaćete inicijativu.

Kvadrat Marsa sa Plutonom u julu izazvaće velike napetosti, svađu i neslaganje oko zajedničkih ciljeva. Vaš odnos će biti stavljen na probu i zahtevaće strpljenje i toleranciju. Septembar vam donosi poboljšanje , ali će oktobar biti opet napet i imaćete nesporazume. Krajem novembra Mars će krenuti retrogradno i bićete primorani da rešavate zapostavljene stvari.

Ako ste slobodni:

Najviše mogućnosti da upoznate nekog ko će zadovoljavati vaše kriterijume i umeti da vam pruži razumevanje, osećanja i sa kim ćete imati najviše zajedničkog što bi moglo da vas poveže, imaćete tokom proleća, posebno tokom meseca maja. Druga polovina godine vam donosi promenljivu sreću na polju emocija. Više osoba će vam privući pažnju ali ćete teško da se odlučite za nešto ozbiljno i više ćete biti otvoreni na slobodne veze. Tajne veze bi bilo dobro da izbegavate.

Stariji Bikovi će imati želju za druženjem i zabavom zbog čega će tragati za osobom koja je po prirodi vedrog duha i sa izraženim smislom za humor. Prva polovina godine vam je bolje postavljena za ulazak u vezu koja će vam odgovarati.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti stabilno u prva četiri meseca 2022. godine. Umećete da ravnomerno rasporedite vaše aktivnosti i da imate dovoljno vremena za odmor i rekreaciju. Od jula do kraja septembra ćete biti skloni alergijskim reakcijama kao i disajnim i kardiovaskularnim smetnjama. Novembar i decembar vam donose pad imuniteta i pojačanu osetljivost na stres.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od dijetalne ishrane koja se sastoji od većinom posnih namirnica, osim tokom zimskih meseci. Izbegavajte jako začinjenu hranu koja je pečena na ulju, roštilj, gurmanske specijalitete i slatkiše. Jedite više voća kao što su jabuke, dinja, smokva, šljiva i kajsija. Od povrća jedite sveže zeleno povrće, sočivo i kelj. Ribu jedite često.

Savet astrologa

U 2022. godini promjenit svoj stav prema ljudima. Vaša moralna i religiozna uverenja postaće mnogo snažnija, zbog čega ćete pozitivno utjicati na sve oko sebe. Povoljan aspekt Jupitera odraziće se na vaš fizički izgled, pa ćete svima biti lepši i privlačniji. Pošto ćete biti vedriji, dinamičniji i sretniji, i vaš ljubavni život bit će mnogo zanimljiviji u odnosu na prethodnu godinu. I u 2022. imaćete pune ruke posla. Potrudite se da ne preuzimati mnogo obveza na sebe jer se to može negativno odraziti na vaše zdravlje. Probajte se više posvetite ljudima koje volite. Energija koju budete dobili od svojih najmilijih pomoći će vam da se izborite sa svim izazovima.

U 2022. vas očekuje sređivanje životnog prostora, a možda čak i kupnja stana ili kuće. Ako ste u dugogodišnjoj vezi, odnos između vas i vašeg partnera učvrstićse još više i uživaćete zajedno u mnogim prijatnim trenucima.Imaćete problema s ocem, ali ćete krajem godine uspeti izgladiti sve nesuglasice. Povod za vaš zbližavanje biće loše zdravstveno stanje jednog roditelja, pa ćete se upravo zbog takve situacije viđati mnogo češće. Bilo bi lepo da to vreme iskoristite kako biste nadoknadili sve što ste do sada propustili i tako konačno razrešite sve probleme iz prošlosti. To će, prije svega, vama mnogo značiti, jer ćete biti sretniji i ispunjeniji kada se oslobodite tereta koji vas je mučio duže vrijeme. I u 2022. imaćete divan odnos s vašom djecom. Ona će vam mnogo pomoći u prevladavanju problema s vašim roditeljima, ali i problema s partnerom kojih će, kako kažu zvezde, biti sredinom jeseni.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA