in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

BLIZANCI ♊

Posao

Vaš uspeh u novoj 2022. godini zavisiće najviše od toga kako postavite poslovne i finansijske planove na samom početku godine u januaru. Bićete u mogućnosti da sklopite nove finansijske sporazume, podignete kredite koji su neophodni za finansiranje velikih i dugoročnih projekata, a najviše od svega će biti potrebno da radite na vašoj veštini prilagođavanja kretanjima na tržištu i promena u platnom prometu. Biće neophodno da reagujete brzo i precizno na svaku promenu. Odnos Jupitera sa Uranom će vam u februaru omogućiti da u tajnosti razvijete projekat koji će vam doneti prednost nas konkurencijom i koji će biti važan za vaš napredak u karijeri. Koristićete nove tehnologije i metode rada. Mart će vam biti pogodan za pokretanje novih poslova, a najviše uspeha ćete imati u oblastima menadžmenta, komunikacija i trgovine. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u aprilu će vam doneti dobar osećaj za dobitne poteze i doprineće vašem unapređenju. Jupiter će ući u znak Ovna 11. maja i otvoriće vam mogućnosti za ulazak u novu saradnju koja će se pokazati korisnom.

Juli i avgust će biti puni izazova koji će od vas zahtevati dobar osećaj za tržišna kretanja kako biste mogli da u pravom trenutku pokrenete nove projekte, da održavate aktuelne poslove konkurentnim i izbegnete teškoće. Tokom septembra i oktobra nailazićete na teškoće u saradničkim odnosima i bićete primorani da prekinete saradničke odnose koji vam ne donose planirane rezultate. Izbegavajte da ulazite u poslovne i finansijske rizike. Tokom novembra ćete uspeti da nadoknadite zadatke koji su bili u zaostatku i da pokrijete gubitke koje ste imali. Uspeh vas očekuje u oblastima usluga. Tokom decembra ćete se suočavati sa neslaganjem sa poslovnim partnerima i teškoćama ako se bavite javnim oblastima.

Nezaposleni Blizanci će imati povoljne mogućnosti da se zaposle tokom januara, marta, maja i novembra. Oblasti gde ćete biti traženi su dizajn, ekonomija, pravo, javni poslovi i usluge.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Odnos Jupitera sa Uranom će vam tokom februara doneti više vremena za intimne trenutke sa voljenom osobom i uspećete da ostvarite važne zajedničke ciljeve. Tokom marta i aprila ćete uživati u zajedničkim izlascima i društvenim aktivnostima. Konjunkcija Venere sa Jupiterom će vas činiti emotivno otvorenim i pružaćete iskrena osećanja partneru.

Maj i jun su vam povoljni za zajednička putovanja. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja i oko svega ćete moći da se dogovorite. Uživaćete u razgovorima o raznim temama. Juli, septembar i oktobar doneće vam neslaganja. Zauzimaćete suprotne stavove u vezi zabave i imaćete različite želje u odnosu. U novembru ćete uspeti da povratite sklad između vas.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja će vam se na prvi pogled dopasti i primetićete da su simpatije obostrane. Problem će biti što vaša simpatija nije slobodna. Predložiće vam tajnu vezu i na to ćete olako pristati. Već od druge polovine godine ćete početi da osećate nezadovoljstvo. Prekinućete ovu vezu najkasnije do septembra i u novembru ćete upoznati nekog ko će umeti da oseti koje su vaše prave potrebe u ljubavi i da ih ispuni. Ova veza će vam prijati.

Stariji Blizanci će veći deo 2022. godine ići iz avanture u avanturu, a moguća je jedna otvorena, slobodna veza u kojoj ćete pronaći mnogo zabave i razumevanja za vaše potrebe. Jesenji period vam donosi nezadovoljstvo. Ozbiljne veze neće biti.

Zdravlje

Tokom marta i aprila bićete podložni pojačanoj osetljivosti na stres, a moguće su i reumatske tegobe, kao i povrede. Nakon toga sledi period stabilnosti, da bi od jula do septembra vaš imunitet bio u padu. Moguće su upale u predelu grla u urološke smetnje. Ostatak godine vam donosi promenljivo zdravlje. Bićete skloni prehladi. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata raznovrsnu hranu i veće količine vitamina. Jedite više svežeg voća kao što su trešnje, jagode, kupine, borovnice, urme, pomorandže i banane. Orahe, suncokretove semenke i proso jedite često. Od povrća će vam prijati pasulj, spanać, crni luk, krompir, kupus i brokoli. Jedite više ribu, a manje meso. Izbegavajte mesne delikatese.

Savet astrologa

I ove godine bićete opterećeni finansijskom situacijom jer će vas problemi s novcem i dalje pratiti. Međutim, nemojte mnogo da očajavate jer ćete sredinom godine uspeti izvući iz svih finansijskih problema. Početkom godine, zvezde vam neće biti naklonjene. Tada vodite računa kako se ponašate, nemojte se svađati i stvarati neprijatelje, jer vas to može poštedeti mnogih nevolja u životu. Toekom jula i avgusta očekuje vas novčani dobitak, pa se slobodno počastite nečim za čim već duže vreme maštate. Krajem godine bićete depresivni i razdražljivi, pa će svima koji vas poznaju biti čudno što nemate osjeh na licu.

Nemojte se time opterećivati. Bilo bi najbolje da pustite da vas loše raspoloženje prođe jer će već početkom godine sve doći na svoje mesto. Potrudite se da u 2022. godini popraviti odnos s majkom jer ona to itekako zaslužuje. Iako verujete da vam je otac najvažniji i da vam samo on pruža podršku koja vam je potrebna, znajte da zapravo iza svega stoji vaša majka. Pokušajte s njom otvoreno porazgovarati o svemu i shvatit da ste pogrešili. U ovoj godini nećete imati dobre odnose s najmlađima, ali ste, nažalost, samo vi krivi za to. Dobro preispitajte svoje stavove i videćete da se sve da ispraviti. Potrebna je samo vaša dobra volja i želja da se promenite. Ukoliko ne možete sami da se izborite s tim, dozvolite vašem partneru da vam pomogne jer se svi problemi mnogo lakše rešavaju udvoje.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA