in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

RAK ♋

Posao

Početak nove 2022. godine vam je pogodan za sklapanje novih ugovora i sporazuma, kao i za ulazak u nova poslovna partnerstva. Imaćete dosta uspeha u javnosti i u rešavanju pravnih stvari. Tokom februara ćete dobiti finansijsku podršku za razvoja važnih projekata i unapredićete vaše stručne sposobnosti. Poboljšaćete saradnju i imaćete uspeha u timskom radu i u primeni modernih tehnologija. Sredinom marta ćete nailaziti na neočekivane teškoće u platnom prometu i u odnosima sa novim saradnicima. Delimično pomračenje Sunca krajem aprila u znaku Bika prouzrokovaće prekid jedne važne saradnje. Pretrpećete štetu i gubitke. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i vaše polje posla i karijere, što će vam omogućiti da proširite ponudu vaših poslova i usluga, a doneće vam i priliku da osvojite više pozicije na polju karijere. Poboljšaćete odnose sa nadređenima koji će vam poveriti odgovorne zadatke i rukovodeći položaj. Tokom jula vas očekuju izazovi ali i prepreke koje će vas ometati u postizanju predviđenih rokova. Imaćete otežane poslovne odnose.

Avgust vam donosi povoljne okolnosti za uspeh u javim poslovima i u trgovini robom iz uvoza, ali ćete imati ozbiljnije probleme i zastoje u platnom prometu i odnosima sa saradnicima. Budite pažljivi u rukovanju novcem. Tokom oktobra se čuvajte spletki koje bi mogle da naruše vaš ugled i da vam nanesu gubitke. Delimično pomračenje Sunca u znaku Škorpiona će negativno uticati na razvoj vaše kreativnosti. Krajem oktobra će Mars krenuti retrogradno i bićete primorani da se posvetite nadoknadi štete koju ste pretrpeli od strane nedobronamernih osoba na poslu koje su uspele da se okoriste preko vaših leđa. U decembru ćete prekinuti neke poslovne odnose, a moguće je i da ćete promeniti radno mesto.

Nezaposleni Rakovi će tokom januara, februara, maja i septembra imati najviše pogodnosti da dobiju stalno zaposlenje. Tražiće se vaše spremnost na saradnju, organizacione sposobnosti i efikasnost u radu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Početak 2022. godine će vam biti izuzetno dinamičan jer će vaše polje ljubavi biti aktivno. Venera i Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da realnije sagledate šta uistinu osećate prema svom partneru. Poboljšaćete komunikaciju i pružiti više poverenja partneru. Kraj marta donosi vam stabilne emocije i sigurnost u vezi.

Letnji period će vam biti nestabilan. Tokom avgusta nailazićete na velika neslaganja u vezi ulaganja zajedničkih finansija i u vezi zajedničkih ciljeva. Nećete se slagati ni oko zabave i društvenog života. Moguće su ozbiljne svađe. Od oktobra ćete uspostaviti sklad i uspećete da se dogovorite oko važnih stvari. Novembar vam opet donosi kratkotrajno zahlađenje.

Ako ste slobodni:

Neko novi će se pojaviti u vašem životu tokom januara i biće to ljubav na prvi pogled. Vaša nova simpatija će posedovati vrline koje visoko vrednujete kada se odlučujete s kim ćete da uđete u emotivnu vezu. Vrlo brzo ćete početi intenzivno da se viđate i do kraja marta ćete biti u skladnoj vezi. Period od juna do septembra vam nije pogodan za ulazak u novu vezu. Ako budete slobodni, bićete skloni prolaznim avanturama. Oktobar vam je pogodan mesec za romanse i novu vezu.

Nešto stariji Rakovi će na početku nove godine upoznati osobu koja će im zaokupiti pažnju i probuditi osećanja. Biće vam potrebno mnogo šarma i duže upoznavanje kako biste se zbližili. Potrudite se. Izbegavajte površne osobe slabog karaktera.

Zdravlje

Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja će u februaru praviti Odnos sa Uranom i činiće vas otpornim na stres, a uticaće i na jačanje vašeg imuniteta. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom tokom aprila će vam doneti dobar osećaj za vaše zdravlje i preventivu. Od maja će Jupiter ući u znak Ovna i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe. Bićete stabilnog zdravlja.

Vaša ishrana će zahtevati većim delom namirnice sa vlaknima koje utiču na bolju probavu. Od januara do aprila vam je potrebna kalorična hrana, a laka i dijetalna sredinom godine. Jedite uglavnom voće i povrće, sa manje mesa i izbegavajte brzu hranu. Prijaće vam jogurt, orasi, urme, proso, kupus, tikvice, kivi i grožđe. Pijte mineralnu vodu sa magnezijumom.

Savet astrologa

Ovo je zaista sjajna godina za vas. Sve će vam ići od ruke, ali ćete ipak biti najzadovoljniji emotivnim i porodičnim životom. Novčana situacija biće malo drugačija. Imaćete više novca nego u prošloj godini tako da ćete se i zbog toga osjećati sretnije i sigurnije. Trudite se da ove godine budete malo manje nervozni i nemojte svoj bes istresati na ljudima koji su vam bliski samo zato što znate da vam oni to neće zameriti. Iako volite da sklapate prijateljstva na brzinu, budite oprezni i nemojte se poveravati ljudima koje ne poznajete dobro. Oni vas neće razumeti, a vi možete imati mnogo problema zbog toga. Vaši prijatelji će u vama pronaći utehu koja im je potrebna.

Treba im pomoći, ali ne primajte sve k srcu jer ćete potrošiti mnogo energije, pa nećete imati snage da rešavate svoje probleme. Odnosi s porodicom biće više nego sjajni i uživaćete u svakom trenutku provedenom s njima. Pošto vi živite od uspomena, moguće je da ćete se ove godine češće sećati osoba koje već dugo nisu u vašem životu. Vaš odnos s decom, ukoliko ih imate, mnogo će se popraviti i prikazat im se u novom svetlu, kao osoba koju do sada nisu vidjeli. Oni će biti oduševljeni, a vama će mnogo značiti kada budete shvatili da će im vaša promena itekako prijati. Ukoliko nemate decu, a želite proširiti porodicu, ova godina je idealna za to. Potrudite se i da češće posećujete roditelje ili starije rođake jer će i njima prijati vaše društvo, a ni vama neće biti loše.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA