in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

LAV ♌

Posao

Retrogradna konjunkcija Venere koja vlada vašim poljem posla i karijere sa Suncem u prvoj dekadi januara doneće vam mogućnosti da konačno pokrenete jedan projekat na koji ste duže vreme čekali. Dobićete podršku nadređenih i poveriće vam da rukovodite jednim delom tog projekta. Krajem januara Venera kreće direktno i ostvarićete stabilnije poslovne odnose. Jupiter će u februaru praviti Odnos sa Uranom, što će vam omogućiti da lako dolazite do potrebnih sredstava i da imate neometane finansijske transakcije. Ostvarićete veliki uspeh ako se bavite IT industrijom ili zdravstvom. U martu vas očekuje uspeh u javnosti ali ćete dosta toga trebati da rešavate sa poslovnim partnerima kako biste imali bolju koordinaciju. Maj i jun će vam biti izuzetno dinamični i doneće vam priliku da pokrenete nove projekte i novu ponudu usluga, uvedete nove metode rada i obezbedite stručnu i finansijsku podršku za dalji napredak planiranih zadataka. Biće neophodno da se sa poslovnim partnerima dogovorite oko važnih stavki u zajedničkim poslovima, što neće biti lako.

Od sredine avgusta do sredine oktobra nailazićete na niz teškoća u oblastima javnosti, u rešavanju pravnih stvari i u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerima i velikim preduzećima. Uran će 24. avgusta krenuti retrogradno u vašem polju posla i usporiće vas u primeni savremenih metoda rada. Septembar i oktobar će vam doneti teškoće u platnom prometu i imaćete umanjenu zaradu. Izbegavajte nove investicije i zaduživanja. Prva polovina novembra će doneti zastoje i teškoće zbog kojih ćete biti primorani da važne rokove pomerate, a to vam može naneti gubitke. Do kraja godine ćete uspeti da ostvarite prioritetne ciljeve zahvaljujući trigonu Venere sa Uranom. Vaše ideje će vam omogućiti unapređenje.

Nezaposleni Lavovi će najviše uspeha u dobijanju novog posla imati u sektoru usluga, finansija i logistike, kao i u prehrambenoj i elektronskoj industriji. Maj i jun vam donose najviše šansi za novi posao.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Tokom februara ćete nailaziti na pritiske od strane partnera da vašu vezu postavite na bolje i jače osnove ali ćete u vezi toga imati različite poglede. Krajem marta ćete uspeti da se uskladite i ostvarite stabilnost zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom. Konjunkcija Sunca sa Uranom u maju će vam omogućiti da se dogovorite oko novih zajedničkih ciljeva .

Tokom juna i jula ćete uneti u vaš odnos više zabave i zajedničkih aktivnosti. Mogli biste da odete na zajedničko putovanje i uživate u provodu. Avgust vam donosi neslaganja i zahlađenje. Budite otvoreni na kompromis kako biste izbegli komplikacije i svađu. Tokom oktobra ćete uspeti da se oko svega dogovorite i vratite sklad u vašu vezu.

Ako ste slobodni:

Od početka februara do početka aprila bićete u mogućnosti da upoznate osobu koja će se pokazati kao ozbiljan kandidat za novu emotivnu vezu. Početak proleća bi vam mogao doneti novu vezu koja će se pokazati ozbiljnom i zasnovanom na iskrenim osećanjima i poverenju. Leto ćete provesti u zabavi i na putovanjima gde ćete imati avanture ako budete slobodni. Novembar vam je nepovoljan mesec za ulazak u novu vezu jer ćete nailaziti na emotivno nezrele osobe.

Nešto stariji Lavovi će postaviti visoke kriterijume pri izboru potencijalnog emotivnog partnera. Najviše šansi da upoznate nekog ko bi vam u većini vaših potreba i zahteva odgovarao i da uđete u skladnu vezu imaćete tokom marta, juna i jula.

Zdravlje

Prva polovina 2022. godine vam donosi stabilno zdravlje. Vodićete zdrav život i slediti navike koje će vam davati jak imunitet. Druga polovina godine će vam biti promenljiva po pitanju zdravlja. Tokom avgusta osećaćete pojačan umor. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu. Tokom novembra bićete skloni urološkim tegobama i bolovima u zglobovima.

Vaša ishrana bi trebalo da bude kalorična. Od voća jedite jabuke, kajsije, brusnice, suvo grožđe i suve šljive. Često uzimajte orah, badem, bundevino seme, urme i masline. Od povrća jedite pasulj, grašak, krompir i zeleno povrće. Ribu, piletinu i govedinu možete često da pripremate. Jogurt, slaninu i jaja jedite za doručak. Izbegavajte slatkiše i grickalice.

Savet astrologa

Pred vama je zaista lepa i interesantna godina. Bićete vrlo uspešni, a najviše sreće imaćete u ljubavi. Ove godine bit ćete nagrađeni za sav trud koji ste uložili u prethodnoj godini, a i vaš račun u banci prilično će se povećati. Ako pripadate Lavovima treće dekade, moraćete se pomirite s nekim gubitkom jer će netko ko vam je mnogo drag otići u inostranstvo ili ćete možda raskinuti vezu s osobom do koje vam je još stalo. Ako ste odavno prestali da verujete kako ćete pronaći osobu s kojom biste mogli provesti ostatak života, septembar vam donosi novu šansu za ljubav. Iako to zvuči neverojatno, ove godine posao vam neće biti na prvom mestu, već ćete se mnogo više baviti emocijama.

Pošto niste osoba koja pokazuje svoje osećaje, moraćete naučiti da ih pokažete onima koje volite, jer će u protivnom misliti da vam do njih nije stalo. Da biste uspeli, biće vam potrebna podrška prijatelja. Mnogo ste vezani za svoju porodicu. Bez obzira na to što se trudite da usrećite svakog člana familije, obično toe umijete učiniti na pravi način. Iako ih volite, njima se čini da vi dovoljno ne brinete jer djelujete grubo i nezainteresovano. Ove godine potrudite se da im jasnije pokažite koliko vam je stalo do njih. Moguće je da će muški član vaše imati zdravstvenih problema, pa sve slobodno vreme provedite s njim. Njemu će to mnogo značiti, ali i vama. Nemojte se mnogo brinuti jer će sve biti u najboljem redu. Ako imate decu, pokušajte više vremena provodite s njima, a ako ih nemate, pravo vreme za planiranje je u julu ili avgustu.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA