in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

DEVICA ♍

Posao

Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere će početkom februara krenuti direktno i praviće konjunkciju sa Plutonom, što će vam otvoriti mogućnost za pokretanje novih projekata za čije ćete finansiranje uspeti da prikupite sredstva, a koji vam mogu doneti veliku zaradu u budućnosti. Odnos Jupitera sa Uranom će vam omogućiti da proširite saradnju sa inostranim partnerima, a tokom marta ćete uspešno razvijati nove ideje za poboljšano poslovanje koje će se pokazati efikasnim. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u aprilu doneće vam nova poslovna partnerstva. Ovo je povoljan mesec za sklapanje novih važnih ugovora koji će vam doneti veliku zaradu i uspeh u javnosti. Odnos Jupitera sa Plutonom će vam u maju doneti veliki uspeh ako se bavite dizajnom ili oblastima zabave. Tokom juna i jula ćete imati povoljne šanse za napredak u karijeri zahvaljujući vašoj snalažljivosti, organizovanosti i stručnim sposobnostima. Odnos Odnos venere sa Jupiterom će vam doneti dobar osećaj za upravljanje novcem, za dobitne investicije i uvećanje obrta novca kroz usluge.

Tokom jula i avgusta imaćete mirniji period koji možete iskoristiti za odlazak na odmor. Tokom septembra vas očekuju teškoće na polju finansija koje će otežavati razvoj planiranih zadataka. Uvidećete propuste u vašim planovima i moraćete da se potrudite da ih ispravite. Vaš položaj će biti poljuljan ali ćete uspeti da se stabilizujete tokom oktobra. Novembar vam donosi nove izazove. Merkur će praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do iznenadnog prekida važnih pregovora i zastoja na polju usluga i u razvoju velikih i dugoročnih projekata. Opozicija Merkura sa Marsom izazvaće nesuglasice sa nadređenima i kašnjenje u rokovima. Poboljšanja vas očekuju u drugom delu decembra.

Nezaposlene Device će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom februara, maja, jula i oktobra. Zaposlenje ćete moći da dobijete u oblastima inženjeringa, dizajna, prosvete i javnosti.

Ljubav

 

Ako ste u vezi:

Odnos Jupitera sa Uranom u februaru doneće vama i vašem partneru nova zajednička interesovanja i provodićete više vremena zajedno baveći se onim što vas oboje zabavlja i ispunjava. Bićete u prilici i da odete na zajedničko putovanje. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u aprilu omogućiće vam da vašu vezu unapredite i ostvarite zajedničke želje.

Ulaskom Jupitera u znak Ovna u maju dobićete podsticaj da u vaš odnos sa partnerom unesete nešto novo, što će vam doneti osveženje i omogućiti više kvalitetnih zajedničkih sadržaja. Pokazivaćete veliku inicijativu i zainteresovaćete partnera za promene. Tokom septembra, oktobra i decembra ćete nalaziti na neslaganja koja će zahtevati prilagođavanje.

Ako ste slobodni:

Period od početka nove 2022. godine do kraja marta donosi vam prilike za uživanje u zabavama i mogućnost jedne dinamične avanture u vidu slobodne veze. Tokom aprila ćete upoznati osobu koja će se po svojim kvalitetima izdvajati od većine ljudi koje poznajete i koja će vas privući svojim izgledom, vedrim duhom, emotivnom toplinom i dobrim osećajem za vaše potrebe u ljubavi. Do sredine godine ćete ući u skladnu vezu. Jesenji period vam nije pogodan za novu vezu.

Nešto starije Device će sredinom proleća upoznati osobu koja će ih oduševiti svojim osobinama i visokim nivoom kulture. Kako će privlačnost biti obostrana, ući ćete u vezu punu harmonije. Drugi deo godine će zahtevati prilagođavanja u vezi.

Zdravlje

Zdravlje će vam u prvoj polovini 2022. godine biti stabilno i bićete u dobroj kondiciji. Praktikovaćete zdrav život i svakodnevne fizičke i rekreativne aktivnosti. Od sredine godine Saturn će krenuti retrogradno, pa će i vaš imunitet biti slabiji. Najviše smetnji imaćete tokom novembra kada ćete biti podložni urološkim i kadiovaskularnim smetnjama.

Vaša ishrana u narednih godinu dana zahteva pažljiv odabir namirnica. Od povrća jedite papriku, kupus, šargarepu, krastavac, kelj i spanać. Od voća jedite jabuke, banane, borovnice, smokve, grožđe i pomorandže. Pripremajte morsku ribu i pileće meso. Ječam i proso jedite od žitarica, a prijaće vam kikiriki i orasi. Jogurt, masline i C vitamin uzimajte često.

Savet astrologa

U 2022. godini očekuju vas velike promene. Najviše će se promeniti vaša sjest o ljubavi, ljudima koji vas okružuju, a naročito vaš stav o novcu. Iako niste poznati kao darežljiva osoba, od sada ćete se ponašati sasvim drugačije nego što je za vas uobičajeno. Trošićete novac na sve i svašta, pa je moguće da sredinom godine zapadnete u manju financijsku krizu. Mnogo će se promeniti i vaš stav prema smrti, koja vas često okupira. Uspećete se pomiriti sa svojim strahovima i postaćete mnogo veseliji i ugodniji. Ove godine morate biti oprezni kada birate prijatelje, pa je zato najbolje da se družite s ljudima kojima verujete jer vas oni sigurno neće izneveriti. Vaša uglađenost, lepo vaspitanje i pozitivna energija i ove godine biće vaši glavni aduti.

 

Trudite se da budete manje racionalni i pustite da vas nekad vodi srce umjesto razuma. Ako se tako budete ponašali, ova godina će za vas biti više nego uspešna. Brinete o svojoj porodiciviše od bilo koga drugog znaka u Zodijaku. Starija ženska osoba ove godine imat će zdravstvenih problema, pa se potrudite da joj se nađete kad god možete. Bićete mnogo veseliji nego obično, a vašim ukućanima će prijati vaša promjena. Shvatite koliko vas vole i podržavaju, a vama će to dati snagu za sve ostalo u životu. Ukoliko nemate dece, moguće je da ćete ove godine proširiti porodicu. Ako imate dece, povedite računa o starijem detetu jer će ove godine imati problema. Kada god imate slobodnog vremena, napravite porodični skup i zajedno uživajte.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA