in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

VAGA ♎

Posao

Početak 2022. godine vam je pogodan da se usmerite u izradu finansijskih planova, nove investicije i poboljšanje platnog prometa. Jupiter će praviti Odnos sa Uranom u februaru što će vam pružiti mogućnosti da razradite jednu ideju koja vam može doneti veliku zaradu, pod uslovom da prihvatite veći stepen rizika i investirate veću sumu novca u nešto u šta ranije niste investirali. To može biti u vezi novih tehnologija, investicionih fondova i oblasti IT industrije, prosvete i zabave. Jupiter će u aprilu praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam omogućiti da pokrenete veći broj novih usluga koje će vam privući nove klijente i omogućiti vam da prestignete konkurenciju i ostvarite zaradu veću od planirane. Imaćete dobar osećaj šta da ponudite tržištu. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, zabave i trgovine kozmetičkim proizvodima. Jupiter će u maju praviti Odnos sa Plutonom i omogućiće vam da jedan veliki projekat dovršite u ugovorenom roku, a uspeh i dobitke ćete ostvariti i u oblastima građevinske industrije i mehanizacije, kao i u trgovini energetskim resursima.

Jupiter će 11 maja ući u znak Ovna i usmerićete se na sticanje novih poslovnih partnerstava, sklapanje novih ugovora, a pojačaće se i vaša popularnost u javnosti. Avgust vam donosi poboljšanje saradnje i uspeh u oblastima ekonomije, pravosuđa i menadžmenta. Oktobar će vam biti težak mesec za sve vrste partnerskih i saradničkih odnosa jer ćete se suočiti sa razilascima u interesima zbog čega neki bi odnosi mogli da se prekinu na vašu štetu. Delimično pomračenje Sunca krajem oktobra i potpuno pomračenje Meseca početkom novembra će negativno uticati na vaše finansije i platni promet. Biće neophodno da nalazite kompromise u poslovnim odnosima i da izbegavate nova zaduživanja i investicije.

Nezaposlene Vage će imati pogodne mogućnosti za zaposlenje tokom februara, aprila, maja i avgusta. Posao lako možete dobiti u oblastima javnosti, pravosuđa, knjigovodstva, zdravstva i trgovine.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prva polovina godine vam je pogodna za poboljšanje zajedničkih finansija, ulepšavanje zajedničkog doma i ostvarivanje kvalitetnijih porodičnih odnosa. Imaćete više vremena za vaše najbliže i umećete da im se prilagođavate. Jupiter će 11. maja ući u znak Ovna i vaše polje ljubavi, što će doprineti da jedno drugom budete veliki oslonac i podrška u svemu.

Juni i juli će vam proteći u zabavi i putovanjima sa voljenom osobom. Avgust vam donosi ozbiljna neslaganja zbog kvadrata Marsa sa Saturnom. Postaćete sumnjičavi, nezadovoljni i umanjiće se vaše poverenje u partnera. U oktobru i novembru ćete uspostaviti sklad u odnosu, ali će vam decembar doneti napetosti i neslaganje oko zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da upoznate nekog ko bi vam mogao pružiti iskrena osećanja i ko je stabilnog karaktera, emotivan, komunikativan i ko će umeti da vas podstiče i uživa sa vama u zajedničkim aktivnostima. Tokom maja ćete biti u mogućnosti da upoznate osobu koja zadovoljava većinu vaših očekivanja. Već od juna ćete ući u skladnu emotivnu vezu. Veza će zahtevati izgrađivanje poverenja i iskrenost. Sredina leta i kraj godine vam nisu pogodni za ulazak u novu vezu.

Starije Vage će sredinom godine biti u prilici da upoznaju osobu koja će ih opčiniti svojim manirima i dinamičnim duhom. Ovo vam je i najpogodniji period u godini za ulazak u novu vezu. Potrudite se da ne propustite šansu zbog neodlučnosti.

Zdravlje

Jupiter će do maja prolaziti kroz vaše pole zdravlja i u prvoj polovini godine će vam osigurati stabilno zdravlje i jak imunitet. Nakon što 11. maja pređe u znak Ovna, biće neophodno da svakodnevno praktikujete fizičke aktivnosti kako bi održali zdravlje u dobroj formi. U drugoj polovini godine bićete podložni upalama, glavobolji i variranju krvnog pritiska.

Vaša ishrana u narednih godinu dana treba da sadrži namirnice bogate proteinima. U svakodnevnu ishranu uvrstite jaja, jogurt, sir, soju, pirinač, pileća prsa, teletinu i govedinu, slaninu, ribu i morske plodove. Od povrća jedite grašak, spanać, sočivo i brokoli. Od voća jedite jabuke, maline, kruške, jagode i sušeno voće. Uzimajte B i D vitamin i magnezijum.

Savet astrologa

Ova godina mogla bi biti jedna od najbitnijih godina u vašem životu, naročito kada se radi o vašoj porodici i ljubavi. Ako niste u braku, moguće je da ćete stati na ludi kamen, a ako nemate dece, očekujte i proširenje . Smenjivaće vam se lepa i ružna osećanja, a često ćete se sećati prijatelja kojih više nema. Da biste izbegli takve misli, pokušajte se setite svih lepih momenata koje ste doživeli zajedno i verujte da će vam biti mnogo bolje. Povremeno ćete imati novčanih problema i bićete obuzeti mislima kako da dopunite svoj novčani fond. Pozajmice u banci nisu dobra ideja jer neće biti tako povoljne kao što vam se činilo u prvi mah.

Zato se na takav potez odlučite samo ako ne budete imali drugog izbora. Opterećivaće vas odnos s majkom ili svekrvom.Volite svoju porodicu mnogo više nego što su oni toga svesni. Pošto se stalno bunite i pritom znate biti vrlo bučni, uglavnom vas okrivljuju za sve loše odnose. Da ne biste bili crna ovca u familiji, bilo bi najbolje da, umesto svađom, probleme rešite dogovorom. Krajem novembra imaćete konflikt s majkom, koji se može pretvoriti u ozbiljniju svađu i dovesti do prekida odnosa. Zato ili pokušajte reagovati umjenije ili riješite to jednom za sva vremena. Ako nemate dece, ovo je sjajna godina za proširenje. Ako imate decu, više pažnje posvetite mlađem sinu ili kćeri, jer će im vaša pažnja i te kako biti potrebna.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA