in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

ŠKORPIJA ♏

Posao

Nova 2022. godina vam počinje konjunkcijom Sunca sa Plutonom sredinom januara, što će vam otvoriti teren za ulazak u ozbiljne pregovore oko pokretanja velikih i dugoročnih projekata koji zahtevaju velike investicije, a mogu da vam se višestruko isplate. Početak februara će zahtevati da se bolje organizujete u vezi nabavke neophodnih radnih sredstava i postizanja rokova. Odnos Jupitera sa Uranom će vam omogućiti da ostvarite napredak u zajedničkim poslovima, poboljšate odnose sa poslovnim partnerima i razvijete nove metode rada koje će vam doneti dobitke. Tokom marta i aprila ćete započeti kreativne projekte koji će vam doneti veliku zaradu i imaćete uspeha u oblastima prosvete i zabave. Krajem aprila će se odigrati delimično pomračenje Sunca u znaku Bika, što će negativno uticati na vaš ugled u javnosti i odnose sa pojedinim partnerima. Mogli bi doći do prekida nekih zajedničkih poslova na vašu štetu. Ulazak Jupitera u znak Ovna 11. maja otvoriće vam mogućnosti za proširenje vaše ponude usluga. Možete dobiti unapređenje ili bolje radno mesto.

Sredinom maja odigraće se totalno pomračenje Meseca u vašem znaku i osećaćete se preopterećeni radnim obavezama. Preporučuje vam se odlazak na odmor u junu. Od treće dekade jula ćete se suočavati sa novim izazovima. Sunce koje vlada vašim poljem posla će praviti kvadrat sa Uranom i opoziciju sa Saturnom. Neočekivane teškoće iskrsnuće u vidu pravnih stvari, javnih nabavki, obezbeđivanju sredstava i postizanju rokova. Sve to će vas usporavati i bićete primorani na kompromise i pomeranje rokova. U oktobru ćete imati dobar osećaj za rukovođenje i bićete puni energije i efikasni u rešavanju teškoća. Decembar vam donosi nesuglasice sa nadređenima i teškoće na polju finansija i platnog prometa.

Nezaposleni Škorpioni će imati povoljne mogućnosti za novo zaposlenje tokom januara, marta, maja i oktobra. Lako ćete nalaziti posao u oblastima komunikacija, trgovine, saobraćaja, logistike i prosvete.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Odnos Jupitera sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi u februaru omogućiće vam da unesete kvalitetne promene u vaš odnos sa voljenom osobom. Imaćete mnogo zabave i prijatnih zajedničkih trenutaka. Delimično pomračenje Sunca 30. aprila u vašem polju ljubavi prouzrokovaće ozbiljne teškoće koje će zahtevati ozbiljan pristup i korenite promene u vezi.

Od juna ćete biti spremni za drugačiji pristup voljenoj osobi i potrudićete se da vaš odnos postavite na čvršće osnove i poboljšate komunikaciju i međusobno poverenje. Od avgusta do oktobra ćete imati period sklada i međusobne podrške. U novembru će potpuno pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi dovesti do zahlađenja i emotivnog udaljavanja.

Ako ste slobodni:

Početak nove 2022. godine vam donosi nova poznanstva i mnogo zabave i druženja. Zahvaljujući odnosu Jupitera sa Uranom upoznaćete nekog ko će vam pružiti nešto novo u ljubavi, što će vas ispuniti srećom. Ući ćete u vezu slobodnog tipa koja bi mogla da vremenom pređe u ozbiljnu vezu. Tokom aprila i novembra vam nije pogodno vreme za ulazak u novu emotivnu vezu. Zanimljiva dešavanja puna dubokih osećanja sa novim partnerom imaćete tokom letnjeg perioda.

Stariji Škorpioni će u februaru upoznati osobu koja će se svojim originalnim nastupom i inicijativom izdvojiti iz gomile i privući vam punu pažnju. Uspećete da se zbližite u narednim mesecima i započećete skladnu i dinamičnu emotivnu vezu.

Zdravlje

Bićete osetljivi na stres i imunitet će vam biti oslabljen tokom marta i aprila. Biće vam potrebno više odmora. Od kraja maja do početka jula ćete biti u vrhunskoj formi i svakodnevno ćete se baviti nekim vidom fizičkih aktivnosti, što će vam značajno poboljšati kondiciju. Od kraja oktobra će Mars krenuti retrogradno, pa će doći do slabljenja vašeg imuniteta.

Vaša ishrana bi trebalo da uključuje kalorične namirnice, kao i one koje sadrže antioksidanse. Od povrća često jedite beli luk, spanać, brokoli, pasulj, šargarepu, celer i kupus. Od voća jedite suvo grožđe, borovnice, jagode, grejpfrut i kivi. Jogurt i integralne žitarice jedite za doručak. Pijte zeleni čaj sa đumbirom. Izbegavajte brzu hranu. Koristite cimet i kurkumu.

Savet astrologa

Ove godine nećete moći u potpunosti posvetiti sebi i svojim potrebama jer ćete se mnogo baviti drugima. Iako vam to u početku neće prijati, nakon određenog vremena osećaćete se mnogo bolje jer ćete znati da ste pomogli onima kojima je pomoć bila neophodna. U prvom redu to će biti članovi vaše porodice, ali i prijatelji koji neće moći sami da se izbore sa svojim problemima. S mnogo žara pristupaće mnogim nezavršenim poslovima koje dugo odgađate jer ćete ove godine željeti raskinuti sve što vas je do sada mučilo. Odlučiće i završiti veze s ljudima za koje ste shvatili da su vam lažni prijatelji. Više nego inače im ćete potrebu da budete voljeni.

Veliki emotivni usponi i padovi prilično će vas izmučiti, pa je potrebno da se mnogo više odmarate. Pokušajte u 2022. promeniti stavove koji su utemeljeni na predrasudama i biće vam mnogo lakše. Ako imate mnogočlanu porodicu, ovo može biti vrlo naporna godina za vas. Pazite kako se ponašate prema svojoj deci, jer će vaši odnosi do te mere biti poremećeni da mogu takvi ostati zauvek. Zato i kada pomislite da ste previše popustljivi ili suviše dajete svojoj deci, dajte im još toliko. Ove godine provodite više vremena s vašim roditeljima jer će im to mnogo značiti. Pokušajte biti tolerantniji i razumniji. Trudite se i kontrolirati temperament jer ćete inače uvredite vaš ukućane ljutim i uvredljivim komentarima. Pokušajte više vremena provoditi kod kuće jer ćete tako biti sretniji i ispunjeniji.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA