in

KOMPLETAN GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: NEKI ĆE PLIVATI U LOVI, NEKI PLAKATI A OVAJ ZNAK ĆE KONAČNO REĆI ‘DA’

STRELAC ♐

Posao

Nova 2022. godina vam na polju posla počinje sa retrogradnim Merkurom od sredine januara do prve dekade februara, što će vas usmeriti ka rešavanju svega što niste stigli da dovršite na vreme prethodne godine. Nove projekte ćete pokrenuti u martu. Imaćete dinamične sastanke i pregovore i bićete često u pokretu. Vaše rukovodeće i organizacione sposobnosti će doći do punog izražaja. Uspeh vas očekuje u menadžmentu, oblastima komunikacije, saobraćaja i trgovine, a imaćete uspeha i u dizajnu. Tokom maja i juna ćete uspeti da se probijete na polju javnosti i da uvećate vašu popularnost. Ulazićete u nova poslovna partnerstva i sklapaćete ove ugovore. U sve to ćete uložiti mnogo truda i neke projekte ćete više puta pokušavati da pokrenete dok konačno ne budete uspeli. Potrebno je da pripazite na ono što ne možete jasno da sagledate i da se čuvate spletki. Potpuno pomračenje Meseca u znaku Bika sredinom maja će vam doneti teškoće ako se bavite uslugama. Doći će do teške atmosfere na vašem radnom mestu i firmi. Jul će vam biti pogodan za odlazak na odmor.

Avgust će biti prilično dinamičan i pružiće vam se mogućnost da ostvarite napredak na polju karijere. Uspeh u poslovima koji se odnose na oblasti koje su za vas nove i gde koristite nove radne metode doneće vam veliku zaradu. Tokom oktobra ćete imati otežanu saradnju i bićete primorani da se više oslanjate na sebe, što će vas usporavati. Neke obaveze ćete biti primorani da odložite i posle da ih nadoknađujete. Od novembra do kraja godine ćete trebati da se prilagođavate tržišnim kretanjima. U odnosima sa poslovnim partnerima ćete trebati da pravite kompromise jer ćete nailaziti na neslaganja oko nekih segmenta vezanih za zajedničke projekte. Zbog velikog priliva raznih obaveza biće vam teško da se organizujete.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle tokom marta, juna, avgusta i novembra. Imaćete povoljne ponude u oblastima saobraćaja, IT sektora, arhitekture, projektovanja i dizajna.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sredinom januara ćete biti u prilici da uvidite šta je izazivalo nesuglasice između vas i voljene osobe i da to ispravite, čime ćete vašu vezu osvežiti i uneti kvalitetne promene. Tokom marta ćete imati mnogo ideja kako da vašu vezu podignete na viši nivo, a vaši predlozi će biti prihvaćeni od vašeg partnera. Maj i jun vam donose najviše uživanja i zabave u vezi.

Druga polovina jula i avgust su vam pogodni za odlazak na zajedničko putovanje koje će vam omogućiti da se opustite, zabavite i poboljšate međusobnu bliskost. Tokom septembra i oktobra ćete uspeti da ostvarite važne zajedničke ciljeve. Izbegavajte da bilo šta tajite od partnera. Pomračenje Sunca u oktobru doneće vam sumnje i manjak poverenja.

Ako ste slobodni:

Povoljan period kada biste mogli upoznati osobu koja će odgovarati vašim potrebama na emotivnom polju biće početkom proleća, tokom marta. Obratite pažnju na osobu punu predloga, inicijative, komunikativnu, u pokretu, inteligentnu. Do sredine godine ćete ući u skladnu emotivnu vezu koja će biti puna doživljaja i novih iskustava, uz emotivno slaganje i intimu koja će biti iznad očekivanja. Na teškoće ćete nailaziti od oktobra do kraja godine, kada nije vreme za novu vezu.

Nešto stariji Strelci će preko poslovnih aktivnosti upoznati osobu koja će ih privući, a koja ima slična interesovanja i ciljeve. Privlačnost će biti jaka i obostrana i lako ćete ući u vezu nakon kraćeg upoznavanja. Slagaćete se u svemu.

Zdravlje

Prva polovina 2022 godine će vam biti uglavnom povoljna po pitanju zdravlja. Važno je da izbegavate preterane napore i da praktikujete zdrav život i zdravu ishranu. Manje smetnje su moguće sa cirkulacijom, a bićete skloni i meteoropatskim smetnjama. Drugi deo godine će vam zdravlje biti promenljivo. Bićete podložni pojačanom stresu i upali grla.

Vaša ishrana bi trebalo da bude najvećim delom bazna, kako biste uspostavili potrebnu ravnotežu u organizmu. Od voća jedite mandarine, ananas, lubenice, maline, jabuke, kajsije, kupine i kivi. Od voća jedite sočivo, crni luk, grašak, brokoli, šargarepu i kelerabu. Pijte mineralnu vodu. Od dodataka koristite morske alge i đumbir. Meso i mleko uzimajte umereno.

Savet astrologa

I ove godine željećete živeti punim plućima, pa će vaš buntovnički duh biti još izraženiji. Radićete onako kako vama najviše prija, pa vas mnogi neće baš najbolje razumeti. No, ne brinite, u 2022. vas očekuje velik uspeh na poslovnom planu. Konačno ćete moći ispuniti bar delić svojih vizionarskih snova. Krajem godine bićete uspjšni u međuljudskim odnosima, sklopićete mnoga lepa poznanstva, možda čak i sa nekim strancima. Samo ne budite brutalno iskreni na prvu loptu, kako to obično radite. Ne morate uvijek reći što mislite jer mnogi nisu u stanju da se suoče s istinom. Nemojte se mnogo razbacivati ​​novcem nakon novogodišnjih praznika, jer lako može vam se dogodi da se odjednom nađete u situaciji da nemate ni dinara u džepu, a da u tom trenutku nema ko da vam pomogne.

Ukoliko niste u emotivnoj vezi, vrlo je moguće da ćete ove godine upoznati osobu o kojoj već duže vreme maštate. Ove godine morate voditi brigu o jednom članu porodice od koga su već svi digli ruke. Pošto ste vezani zea vaš roditelje i više nego što želite priznati, potrudite se da im ove godine unesete više radosti u život. Ako imate brata, bićete zabrinuti za njegovu financijsku situaciju ili karijeru. Ako ste u mogućnosti, potrudite se da mu pomognete. S decom nećete imati mnogo problema.  Bilo bi dobro da se, ako imate mogućnosti, preselite u neki drugi grad, naročito ako imate osećaj da vam se život već duže vreme nije pomerio s mrtve tačke.

Pročitaj i NAJDETALJNIJI LJUBAVNI horoskop za 2022. godinu za tvoj znak!

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2021: SPREMI SE NA VELIKE PREOKRETE, DRAMU ALI I NOVI EMOTIVNI POČETAK

GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA