in

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: LJUBAVNE TURBULENCIJE I VRAĆANJE BIVŠIM FRAJERIMA

OVAN

Kada je ljubav u pitanju, zauzeti Ovnovi tokom maja imaće odličnu komunikaciju sa partnerom koja će biti prožeta i velikom emocionalnošću i strašću. Tokom maja očekuje vas i kratko zajedničko putovanje u okvirima naše države naravno. Više ćete provoditi vremena sa partnerom, što će vam veoma prijati. Slobodnim Ovnovima Venera priprema lepa iznenađenja na polju ljubavi, stoga je mogu će da pronađete ljubav tamo gde najmanje očekujete – u komšiluku. Odnosno u vašoj blizini ili pak u vašem rodnom mestu. Takođe, postoje i simpatije prema osobama koji su vam prijatelji ili vas neko iz kruga prijatelja potajno posmatra i krije zaljubljenost. Obratite pažnju.

BIK

Na ljubavni plan zauzetih Bikova, ovoga meseca posebno će uticati Mesec i Venera, zbog koji će se do 14. maja kod vas preplitati lepa ljubavna osećanja prema partneru ali i agresija koja dolazi zbog posla. Trudite se da tokom meseca ostavite poslovne obaveze po strani kada ste kod kuće i kada provodite vreme sa partnerom, to mu može smetati. Nakon 15 maja, slobodnim u znaku Bika dolazi osoba koja će ih potpuno raspametiti. Najveća verovatnoća da će osoba koja će vas potpuno očarati, do vas doći preko zajedničkih prijatelja.

BLIZANCI

S ozbirom na to da ćete gotovo čitav mesec biti zaokupljeni poslom, nećete imati toliko vremena da se bavite svojim partnerom, što kod njega može izazvati različite emocije. Ali, ipak 14. maja napravite izuzetak i taj dan posvetite voljenoj osobi jer je taj dan idealan za ljubav, harmoniju, strast. Pored toga što će prijati vašem partneru, prijaće i vama. Slobodni u znaku Blizanaca imaju odlične šanse da ovaj mesec uplove u ozbijinu vezu sa osobom koja im je već neko vreme u blizini.

RAK

Kada je ljubav u pitanju Mars će ovoga meseca udesiti sve tako da vaš brak bude stabilan, sa dobrom komunikacijom i bez prevelikog opterećenja kućnim obavezama. Slobodni u znaku Raka, mogu da očekuju da će sklopiti vezu u toku maja takođe sa osobom u ovom znaku. Takođe, privući se vas osoba sa kojom ste na istoj “talasnoj dužini”, odnosno sa kojom možete da razgovarate o temama koje vas posebno zanimaju. Romantika je posebno naglašena ovog meseca.

LAV

Prva polovina meseca, tačnije do 14. maja, za sve zauzete Lavove biće veoma nezgodna i delikatna. Nećete moći da pronađete zajednički jezik sa partnerom i imaćete utisak da se vaš odnos svakog dana sve više i više pogoršava. Ali nakon 15. maja, sve se menja, vi ćete birati drugi način razgovora sa partnerom, kao i on sa vama, što će dovesti do smirenja uzburkanih odnosa. Slobodnim Lavovima tokom maja je otvorena mogućnost upoznavanja potencijalnog partnera preko interneta.

DEVICA

Zauzete Device će tokom meseca morati da prave kompromise sa partnerom, kako bi uspeli da uspostave balans, kao što smo već pomenuli, i izbegnu sukobe. Što se tiče Devica koje su bez partnera, sredinom meseca pojaviće se šansa za upliv u novu ljubavnu vezu, ne previše ozbiljnu, ali nakon kraćeg razmišljanja shvatićete da to ipak nije najbolje za vas. Takođe, postoji mogućnost i da se zbližite, u ljubavnom pogledu, sa nekom osobom sa posla.

VARAJU KADA SU NESREĆNI: HOROSKOPSKI ZNAK KOJI ĆE TE OSTAVITI I SIGURNO OTIĆI DRUGOJ

U ŽIVOTU SE ZALJUBIMO U SAMO 3 OSOBE: EVO I ZAŠTO