in

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO 30. NOVEMBRA 2020: VOLJENA OSOBA ĆE VAS ZBUNJIVATI SVOJIM PONAŠANJEM

OVAN

Sentimentalnost i potreba za nježnostima uzrokovat će kod vas velike čežnje ako ste sami, ili želju da povlađujete partneru. Kako dani budu prolazili, imat ćete sve veću potrebu povući se od drugih i zavući u svoja četiri kućna zida.

BIK

Voljena osoba će vas zbunjivati. Čas će biti otvorena i na rubu agresivnosti, a čas osjetljiva i povučena. Neki će stoga pokušati osvježiti svoj i partnerov erotski život. Bit će uspjeha, ali iznutra će ostati mala praznina.

BLIZANCI

Oni u duljim vezama uspješno će obnoviti svoj seksualni žviot. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lijepo. Okolnosti, ljudi i događaji okretat će se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite s prijateljima, iznenadit ćete se.

RAK

Pred vama su ugodni i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje bit će na pragu ostvarenja. Odlično je vrijeme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I vezani će istinski uživati.

LAV

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti neka druga strana priča. Moguće je da će vas ugodno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za nju.

DJEVICA

Pred vama su dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Netko vas tu gleda.

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. NOVEMBRA 2020: STALNO ĆE VAM SE DOGAĐATI NEŠTO LIJEPO, ALI NE UVIJEK I UGODNO

STIŽE LI TI SUDBINSKA LJUBAV? EVO KAKO KARMA ODREĐUJE U KOGA SE ZALJUBLJUJEŠ