in

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2020. GODINE: BIK FLERTUJE, OZBILJNA VEZA ZA LAVA, VODOLIJA PRIVLAČNIJA NEGO IKAD

Ove godine očekuje nas veliko planetarno poravnanje – to će biti jedinstvena pojava, odnosno nešto što će znatno utjecati na sve nas. Naime, Saturn i Pluton će biti u konjunkciji na 22 stupnja znaka jarca, kažu astrolozi.

Naime, to je poseban planetarni ples – ples koji donosi promjene u našim životima. Stoga se nemoj bojati ili boriti protiv promjena. Ona će se dogoditi bez obzira želiš li to ili ne. Dakle, 2020. bit će općenito godina velikih promjena. Budi spremna – pogledaj što ti sljedeća godina donosi među plahtama…

Ovan

Ovnovi su vjerne, ali dominantne osobnosti – to se odražava i u tvom ljubavnom životu. Za 2020. godinu to znači sljedeće: neće biti se*sa na jednu noć! Međutim, dobre vijesti za sve ovnove kojima je dragi u blizini: Merkur i Venera pobrinut će se za pozitivan utjecaj na se*s bez kraja…

Bik

Bik zna što želi, ali je manje određen od ovna. To će ga dovesti do vrućih flertova koji će nerijetko završiti avanturom. Međutim, 2020. će za bika prvenstveno biti puna dobre zabave i raspoloženja – i puuunooo ljubavi!

Blizanci

Blizancima je potrebno puno promjena – osobito u ljubavi. A tu stanje već neko vrijeme nije baš osobito dobro. Sada je tome kraj! Manje posla, više vremena za prijatelje te osobito za ljubav, vrući flert i sjajan se*s – sve su to pozitivne promjene koje očekuju blizance u 2020. godini – koja će za blizance biti jedna od najromantičnijih ikada.

12 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJIMA JE LJUBAV SUĐENA: PRVI PAR ĆE OSTATI ZAJEDNO I KADA SE SVE OKO NJIH RASPADA

DNEVNI HOROSKOP ZA 03. JANUAR 2020.: SJAJAN POČETAK NOVE GODINE SE NASTAVLJA