in

LAV ♌ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Za one koji traže posao, potraga za poslom zahtijevat će strpljenje, predanost i planiranje. Do svibnja je moguće da će se ukazati neka prilika. U svakom slučaju to može biti posao koji od vas zahtijeva puno, nemojte se obeshrabriti jer postoji šansa za priznanje. Uložite u obuku dok tražite novu priliku i preuzmite inicijativu. Za one koji rade ili studiraju, možda ćete doživjeti značajne promjene na poslu koje će zahtijevati trud i predanost.

Da, možda ćete imati više posla ili odgovornosti. Iako se može činiti da priznanja nema, moguće je da će vam se dugoročno vratiti uloženo natrag. Svakodnevna rutina može postati teška i zamorna, stoga pokušajte ne raditi ili učiti previše. Bit će važno voditi računa o svom zdravlju. Dobre prilike mogu se pojaviti od kolovoza nadalje, ali morat ćete djelovati i preuzeti inicijativu.

Ljubavni život bit će uzbudljiv i promjenjiv, a erotska iskustva prilično neujednačena. Vaša očekivanja od ljubavi bit će toliko velika da ih nitko neće moći ispuniti. Davat ćete mnogo bilo da ste u braku ili u neformalnoj vezi. Povremeno ćete vrućim temperamentom i strastvenošću zagušiti partnera, nehotice ga tjerajući na uzmicanje.

Cijele godine, a posebno u travnju i lipnju, imat ćete problema s usklađivanjem privatnog i poslovnog života. Bližnji često neće imati razumijevanja za vaše visoke ciljeve. Projekt obnove doma mogao bi dodati novu vrijednost obiteljskom i bračnom životu.

Lavovi će se ove godine dobro slagati s obitelji u obitelji, uglavnom s muškarcima slične dobi. To uključuje braću. Ovo je godina u kojoj Lavovi mogu očekivati ​​vjenčanje svoje djece. Ako ste u braku bez djece, ovo će biti dobra godina za proširenje obitelji.

Bit ćete u prilici baviti se usporedno s nekoliko poslova. Na početku i na kraju godine naići ćete na poneko ograničenje, no nećete posustati. Od svibnja do listopada možete računati na naklonost Jupitera, koji će vam omogućiti lakše ostvarenje profesionalnih ciljeva i određene inancijske pogodnosti. Istaknut ćete se zahvaljujući kreativnosti i nepresušnom talentu. Očekuju vas važna putovanja i plodni inozemni kontakti.

U 2023. Lavovi mogu proći kroz vrlo neugodno razdoblje kada je ljubav u pitanju. Sukobi među partnerima mogući su u siječnju i veljači, a od vas se traži prilagodba, prisebnost, zrelost i otvorenost za kompromise. Lavovi koji su ove godine bili u dugogodišnjoj vezi mogu očekivati ​​i vjenčanje. Manji sukobi i razlike u mišljenjima bit će gotovo svaki dan, ali nemojte dopustiti da vam to pokvari vezu. Venera vam je dobro postavljena do 3.5. do 29.5, zatim odvojeno (kada ste u vašem znaku) od 12.8. do 6.9., a od 17.11. do 11.12.

Prva polovina 2023 godine vam donosi stabilno zdravlje. Vodićete zdrav život i slediti navike koje će vam davati jak imunitet. Druga polovina godine će vam biti promenljiva po pitanju zdravlja. Tokom avgusta osećaćete pojačan umor. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu. Tokom novembra bićete skloni urološkim tegobama i bolovima u zglobovima.

Vaša ishrana bi trebalo da bude kalorična. Od voća jedite jabuke, kajsije, brusnice, suvo grožđe i suve šljive. Često uzimajte orah, badem, bundevino seme, urme i masline. Od povrća jedite pasulj, grašak, krompir i zeleno povrće. Ribu, piletinu i govedinu možete često da pripremate. Jogurt, slaninu i jaja jedite za doručak. Izbegavajte slatkiše i grickalice. Srećni brojevi: 6, 13, 17, 21, 24

RAK ♋ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

DEVICA ♍ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje