in

LAV: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

LAV I ŠKORPIJA

U ovakvoj vezi Škorpija bi morala da obuzda svoju urođenu grubost i da se uzdrži od pokušaja da slomi i uništi Lavlji ego. Kako prevelika strast Škorpije nije sklona suzdržavanju, a njena sklonost ka potčinjavanju velika, Lav neće u njoj videti osobu koja je spremna da sebe podredi njegovom egoizmu.

LAV I STRELAC

Ovo može biti zaista uspešna i harmonična veza. Posmatrano s najbolje strane, Lav je velikodušan i tolerantan, Strelac je još tolerantniji i velikodušniji, a može se reći i pomalo filizof. Obe ove ličnosti su veoma društvene, poštene i otvorene, sa iznenadnim napadima i bujicama uzbuđenja, raspoloženja i ljubavi. Ova veza može biti idealna, sve dok Lav dozvoljava Strelcu da uživa u svojoj individualnoj slobodi, a Strelac misli da je Lavova taština podnošljiva.

LAV I JARAC

Oba ova znaka žele da osvoje neki položaj i moć, ali se pritom služe različitim metodama. Hladan, proračunat, okrenut sebi i stroge prirode Jarac može takvim svojim ponašanjem „ubiti“ životne radosti Lava, i potpuno ga okrenuti protiv sebe. I ovo je jedna od veza za koju možemo da kažemo da prijateljstvo treba da bude njen glavni smisao.

RAK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

NI LJUBAV, NI PRIJATELJSTVO: OD OVA 3 ZNAKA OČEKUJTE SAMO MANIPULACIJU I ISKORIŠĆAVANJE