in

LJUBAV DO NEBA ILI NIKAKO: KAKO SE SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK PONAŠA U OZBILJNOJ VEZI

Horoskop nam danas otkriva činjenice koje su vezane za ljubav i odnose. Na svačije ponašanje utiče zvezda pod kojom je rođen, pa se tako svi prema tome razlikujemo. Otkrijte šta kažu zvezde u nastavku teksta.

Ovan

Kada mu se svidite, znajte da Ovan neće oklevati da vam odmah priđe. Oni su najbolji romantičari, ekstremni avanturisti i želeće da proputuju svet sa vama. Kada vas zavoli, očekujte da će osoba rođena u ovom znaku svakodnevno da vas iznenađuje novim aktivnostima ili mestima na koje će vas voditi.

Bik

Kada ste u vezi sa Bikom, osećaćete veliku emotivnu povezanost ali i njegovu zaštitničku nastrojenost. Sve će uraditi da biste vi bili srećni i da bi u vašoj vezi sve bilo kako treba. Ipak, mogu biti vrlo tvrdoglavi i teški u nekim situacijama, pa je potrebno da imate dosta strpljenja sa njima. Osetljivi su na kritikovanje od strane voljenih osoba, pa budite oprezni sa načinom na koji ćete mu nešto reći.

Blizanci

Blizanci se ne mogu smiriti sa svakim, pa verovatno postoji dobar razlog zašto je baš izabrao vas od svih. Nasmejavaće vas stalno jer su vickasti i zanimljivi, ali im j epotrebna stimulacija kako im veza sa vama ne bi dosadila.

Rak

Rakove je lako zadovoljiti jer su vrlo osećajni prema stvarima koje mu kažete ili uradite za njega. Ako ste već u vezi sa Rakom, onda verovatno znate koliko ljubavi su spremni da daju u prvim nedeljama veze kako bi vam pokazao koliko mu značite. Od Rakova očekujte vrlo emotivnu vezu u kojoj su potpuno predani.

Lav

Lavovi su dominantni u vezi i ne vole kada je njihova druga polovina isto toliko dominantna, jer im je potrebno da oni budu glavni. Ali, kada ste u vezi sa njim treba da znate da su avanturisti, zanimljivi i vatreni i da će vas odvesti na mesta na koja nikada pre niste išli. Darežljivi su i vole da dele ljubav i radost sa voljenim osobama.

Devica

Da bi Devica bila srećna vezi, potrebno joj je dokazati da je bitna u njoj. Ako se osete kao nepotrebne, odmah će napustiti vezu i otići negde daleko od već bivšeg partnera. Zato im je potrebno dosta vremena da upoznaju nekog pre nego što stupe u vezu sa tom osobom.

HOROSKOP OTKRIVA DA LI JE ZALJUBLJEN U TEBE: ŠTA MUŠKARCI NE TRPE U VEZI?

3 MOĆNE ŽENE HOROSOPA KOJE ĆE LAKO ŠARMIRATI I ONE ‘NEOSVOJIVE’