in

LJUBAVNI HOROSKOP DO 5. MAJA 2020: MOGUĆE JE DA ĆETE SE ZAINTERESOVATI ZA OSOBU IZ VAŠEG BLIŽEG OKRUŽENJA

Vaga

Ove nedelje ćete se osećati sjajno. Čak i ako na to situacija i ne ukazuje, neće vas to opterećivati jer ćete se truditi da sami sebe usrećite u ovoj nedelji. Biće vam lepo kraj partnera, ukoliko ga imate, ali će vam biti lepo i bez partnera. Uživaćete u svakom minutu i nećete se nervirati ni oko čega. Bićete poprilično aktivni i skloni svim vrstama uživanja. Moguć je i kraći put sa osobom koju ste upoznali skoro. Onima koji su slobodni, ne preporučuje se ulazak u vezu iz strasti, ali se može očekivati da budete skloni flertu i avanturama. Obzirom da ćete se više kretati, biće i više mogućnosti za flert. Za vikend je moguć susret sa bivšim partnerom, ali vas on neće poremetiti.

Škorpija

Ukoliko ste u vezi ove nedelje je moguće da vam se dopadne osoba koja nije vaš partner a bliska je ili ima kontakt sa vašim partnerom. Možete biti u početku malo iznenađeni ali možete i kod te osobe videti neko interesovanje za vas. Ili ćete čuti da pita za vas ili da vam upućuje tajne signale. Razmišljaćete da li da se prepustite strastima koje budete osetili ili da budete verni svom partneru. Mnoge dileme će vas mučiti. Ukoliko ste usamljeni, mogući su tajni susreti ili tajni razgovori. Biće prilike da upoznate nove osobe sasvim slučajno i da sa tim osobama ostvarite kontakt. Ono što je naglašeno jeste i druženje sa prijateljima sa kojima možete pričati o potencijalnim partnerima i želećete da čujete njihovo mišljenje o osobama koje vam se dopadaju. Neće vas zanimati veze, već uživanje i kvalitetno provođenje vremena.

Strelac

Sjajan period za zabavu, druženje i ostvarivanje odnosa koji će vam biti zanimljivi i koji će održavati vašu pažnju u ovoj nedelji. Na početku nedelje će imati potrebu da stalno izlazite, bez obzira da li će vaš stalni partner biti iz vas ili ne. Bićete skloni flertu i uživanju u društvu ljudi koje možda dobro i ne poznajete ali vam u tom trenutku prijaju. Partner može biti poprilično napet i smetaće mu vaše opušteno ponašanje. Ukoliko ste usamljeni, sjajan period je pred vama za avanture i kraće tajne veze. Neće vas opterećivati da li za to može neko saznati ili ne, vama će biti bitno da uživate i da živite punim plućima. Energije vam neće nedostajati i provodoćete vreme uglavnom van kuće. Jednu posebnu osobu koja vam može misli zavrteti možete upoznati krajem nedelje kada možete izaći sa svojim prijateljima na ručku ili večeri.

Jarac

Ukoliko niste u braku a vaša veza je duga i ozbiljna, moguće je da će vam porodica i prijatelji sugerisati da preuzmete nešto po tom pitanju. Pitanje je koliko ćete vi biti zainteresovani za sve te predloge. Partner je zainteresovan za sve što vam vaši najbliži predlažu. Ukoliko ste slobodni, možete dobiti poziv od nekog bivšeg partnera i možete razmišljati o pomirenju sa tom osobom. Ukoliko se ne pomirite sa bivšim partnerom, izvesno je da možete ući u vezu sa nekom jako strastvenom osobom. Čak vam može delovati da je ta osoba strastvenija nego što je vama to u ovom trenutku potrebno. Ipak, krajem nedelje se u kod vas može javiti želja sa aktivnostima i pojačanim kretanjem i druženjem sa osobama suprotnog pola.

Vodolija

Dosta nemira na ličnom nivou mogu obeležiti ovu nedelju. Oni koji su u vezi ove nedelje mogu često razgovarati sa partnerom o svim mogućim temama, prosto ćete želeti da čujete mišljenje vašeg partnera i o vama i o vašoj vezi. Želećete da čujete i predloge koji bi mogli da doprinesu da vaša veza bude bolja. Ako budu postojale dileme i sukob mišljenja u vezi biće oko nekih svakodnevnih događaja. Međutim, kod vas se četo mogu javljati nesigurnosti u vezi vašeg odnosa. Slobodni bi mogli često da izlaze i da vode duge razgovore sa osobama suprotnog pola. Prijaće vam da čujete šta ko misli o vama, ali vas neće zanimati neki stalan odnos. Mogu vam se javiti i osobe sa kojima ste nekada imali nešto više od druženja ali u tajnosti i mogu izraziti želju da se vaša druženja obnove. U ovoj nedelji vam to neće biti zanimljivo niti primamljivo.

Ribe

Svi oni pripadnici ovog znaka koji su u vezi, imaće želju za komunikacijom i čestim izlascima sa partnerom u većem društvu. Tako i treba da bude, jer ste se u poslednje vreme uspavali. Malo ste se kolebali oko nekih poslovnih stvari koje su uticale I na vaše doživljaj sebe. Oni koji su od skoro u vezi, takođe mogu biti u iskušenju da nastave tajnu vezu sa osobom sa kojom su se viđali. Ukoliko ste sami, postoji mogućnost da sasvim slučajno upoznate osobu sa kojom biste mogli da uspostavite komunikaciju preko društvenih mreža. Moguće je da će to biti osoba sa kojom imate dosta zajedničkih interesovanja. Dopisivanje sa njom vam se može dopasti i shvatićete da možete sa njom razgovarati o svemu. Razmišljaćete da češće tu osobu pozivate u izlazak.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. APRIL 2020: VAŠ ODNOS SA PARTNEROM VIŠE NIJE ONAKO DOBAR KAKAV JE I BIO

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. MAJA 2020: NEĆETE MOĆI POVJEROVATI DA VAM SE OTVARAJU NOVE LJUBAVNE PRILIKE