in

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: RAKOVI OVO OBAVEZNO URADITE, DJEVICE SA OVIM OPREZNO

 

Ovan


Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite da je poboljšate što pre, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još živcirati, a treći će biti ravnodušni. U svakom slučaju, bez obzira da li imate partnera ili ga tražite, vi ste ovih dana ona teška strana. Pokušajte da radite ono u čemu ste najbolji, da se zabavite.

Bik


Ako na svoje emotivne odnose gledate kao jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatate kritike s humorom.Ako ste u vezi ne treba svaku partnerovu reč da shvatate tako ozbiljno, pokušajte da njegovu mrzovolju okrenete u vašu korist, osmehom, lako je. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite, ako ste slobodni i ljubav će sama doći.

Blizanci


Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. neki od vas će zbog situacije na ljubavnom planu proći kroz pravo mučilište. Mudriji među vama prihvatiće postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

Rak


Svojom sentimentalnošću iznenadićete voljenu osobu. Ona će ovog puta biti u poziciji zaštitinika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se slažu situacije novih ljubavnih prilika. Budite smireni, da ne biste upropastili ono što imate. Ipak, malo vas će uspeti da se odupre iskušenjima koja su tako očigledna.

Lav


Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo pričati o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji. Možete veoma srećni da uđete u novu godinu.

Devica


Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete ići. U prevodu, počeli ste malo da davite. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima i sigurno će imati uspeha. Vaša želja za zavođenjem će biti tolika, da će vas potencijalni partneri dugo pamtiti kao nešto najlepše što im se u životu dogodilo. Dakle, samo se opustite.

Vaga


Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga. Biće mnogo bolje od nove godine.

Škorpija


Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu, a u ovom periodu godine, nekako vam i nije potrebno više. Ne razbijajte glavu da li takav odnos može da preraste u nešto više, potrebno je samo da se opustite, videćete da je uživanje druga reč za period do nove godine.

Strelac


Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos svojoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe. Zapamtiće vas. Još ako uspete da produbite odnos, partner će još dugo biti samo vaš, pitanje je da li to vi želite.

Jarac


Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate, što je jednostavno neverovatno za vas. Otvorićete se bez ikakve pripreme. Jednostavno, ta osoba tako utiče na vas. I znate šta, biće to tako dobro. Važno je jedino da ne pričate previše, a sa tom osobom se razumete i pogledom, zar ne?

Vodolija


Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi razvijaju se dobro. Konačno ste naišli na nekoga ko vas razume i ne želi da vas menja. nekoga kome vaše ideje i stavovi nisu smešni. Možda čak i na pravu osobu za vas. Oni u vezamaaće shvatiti da je partner savršen izbor za zabavu.

Ribe


Bićete potpuno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner lično tako tražiti. Možda će vam povremeno teško pasti da ispunite sve njegove zahteve, ali u dubin iduše i dalje znate da ga volite. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer bi mogli da budu pogrešno shvaćeni. Potrebno je strpljenje. Neka sve ide korak po korak. Ovo je period kada ne treba da brzate, stvari će se same dodgoditi.

POSTOJE 3 VRSTE RASKIDA A EVO OD KOG SE NAJLAKŠE OPORAVITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. DECEMBAR 2018-TE: OVAN IMA GLAVOBOLJU, BIKU FALI ENERGIJE, LAV U NEDOUMICI