in

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV

OVAN ♈

Ako ste u vezi:

Venera  jeu znaku Jarca i usmeriće vas da sa voljenom osobom poradite na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Oko toga ćete uspeti da postignete saglasnost. Vaša veza će dobiti stabilnu formu i poboljšaćete komunikaciju. Neslaganja će se pojaviti oko druženja, izlazaka i ulaganja zajedničkih finansija, zbog čega mogu da izbiju svađe između vas dvoje.

Venera će u drugoj polovini novembra praviti trigon sa Uranom i odnos sa Neptunom, što će vam pomoći u nalaženju zajednički prihvatljivog rešenja oko oblasti oko kojih ne budete mogli da se složite. Voljenoj osobi ćete pokloniti nešto što ste ranije obećali. Kraj meseca vam donosi više lepih intimnih trenutaka i ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni:

Vašu pažnju će u prvoj dekadi novembra privući osoba koja je ambiciozna, snažnog karaktera i zainteresovana za ozbiljnu vezu, a koje će vam indirektno pokazati da joj se dopadate. Povezaće vas rad na zajedničkom projektu i saznanje da imate veći broj zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i provodite više vremena zajedno ali nećete žuriti sa odlukom da započnete novu vezu pre nego što se bolje upoznate. Već krajem meseca ćete oboje biti sigurni da želite emotivnu vezu.

Stariji Ovnovi će poželeti da upoznaju nekog s kim bi mogli da započnu vezu na duže staze i želja će im se ispuniti zahvaljujući Venerinom ulasku u znak Jarca. Osobu koju je teško osvojiti će privući vaša inicijativa i iskrena emocija.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

NEVEROVATNO TAČNO: IZABERI AMAJLIJU I SAZNAJ SVOJU TAJNU MOĆ!