in

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV

RIBE ♓

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Uranom 13. novembra dovešće do iznenadnih prepirki između vas i voljene osobe zbog suprotnih stavova i mišljenja o tome šta vam je potrebno da bi vaša veza bila dinamičnija i kako biste izbegli dosadu. Ulaskom Merkura u znak Strelca ćete se usaglasiti i počećete da planirate nove zajedničke ciljeve. Imaćete kvalitetne razgovore.

Ako ste slobodni:

Vaša nova simpatija doneće vam nova iskustva u odnosu i pokrenuće u vama duboka osećanja. Počećete da se emotivno otvarate i poveravate vašem partneru i nešto što niste do sada nikome ispričali o vama. Vaš partner će vas razumeti i podržaće vas tamo gde vam to bude potrebno. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog. Vaša veza može da bude ozbiljna.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će imati mnoštvo zajedničkih tema. Vrlo brzo će se pojaviti i obostrana osećanja. Kako ćete imati osećaj da se poznajete već dugo i da ste srodne duše, lako ćete i brzo započeti skladnu vezu.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

NEVEROVATNO TAČNO: IZABERI AMAJLIJU I SAZNAJ SVOJU TAJNU MOĆ!