in

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV

LAV ♌

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Saturnom početkom druge dekade meseca prouzrokovaće svađe unutar porodice i sa partnerom jer niste na vreme rešavali prioritetne stvari. Zauzimaćete tvrdokorne stavove i bićete nepopustljivi.

Druga polovina novembra će vam doneti dalje komplikacije u odnosima sa partnerom. Neslaganja ćete imati i u vezi zajedničkih ciljeva, načina njihovog ostvarenja i onoga što smatrate važnim u vašem odnosu. Tek krajem meseca ćete uspeti da umanjite tenzije i da započnete iskren i otvoren razgovor u cilju rešavanja problema. Uspećete da se uskladite.

Ako ste slobodni:

Sredina novembra vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim optimizmom i intelektualnim sposobnostima. U početku ćete biti zainteresovani da se bliže upoznate ali ćete već od sredine novembra primetiti da različito posmatrate neke stvari u životu i da postoji veći broj tema u vezi kojih imate različite poglede. Neophodno će biti da prorade i vaša osećanja jedno prema drugom. Samo ako budete osećali povezanost može da dođe do emotivne veze.

Nešto stariji Lavovi će postavljati prevelike zahteve pred osobu sa kojom žele da se emotivno povežu. To će dovesti do udaljavanja ali vi to nećete hteti da prihvatite, niti da menjate vaše stavove. Sami ćete biti krivi za neuspeh u ljubavi.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

NEVEROVATNO TAČNO: IZABERI AMAJLIJU I SAZNAJ SVOJU TAJNU MOĆ!