in

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV

VAGA ♎

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće sukobe i gubitak poverenja između vas i vašeg partnera jer ćete početi da nalazite niz zamerki jedno drugom zbog neispunjenih očekivanja.

Opozicija Marsa sa Uranom u drugoj polovini novembra preti da vas dovede na korak do raskida odnosa. Vaš partner i vi ćete biti nesređeni, skloni naglim potezima i odlukama, pri čemu će svako vući na svoju stranu i optuživati onog drugog za probleme u vašoj vezi. Slušajte svoj razum i budite spremni na kompromis. Samo tako možete rešiti nesklad između vas.

Ako ste slobodni:

Bićete skloni da se nepromišljenu upuštate u avanture sa osobama koje su po prirodi problematičnog i nekontrolisanog ponašanja, a to vam može naneti dosta neprilika. Sa jednom osobom ćete ući u površnu vezu u prvoj dekadi novembra ali ćete ubrzo otkriti kako je to neko ko je opsednut vama i ko će pokušati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Vaš pokušaj da prekinete taj odnos, izazvaće burnu reakciju druge osobe i doneti vam probleme. Najbolje da ne ulazite u vezu.

Starije Vage će biti sklone tvrdoglavom insistiranju kako su sa osobom koja im se jako dopada idealan par u ljubavi. Ući ćete olako u vezu i zaključiti da je vaš novi partner suprotnost onom što ste očekivali. Očekuju vas svađe i sukobi.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

NEVEROVATNO TAČNO: IZABERI AMAJLIJU I SAZNAJ SVOJU TAJNU MOĆ!