in

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV

ŠKORPIJA ♏

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Jarca pokrenuće razgovore o važnim stvarima u cilju rešavanja neslaganja i problema.

Opozicija Marsa sa Uranom, kao delimično pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi i partnerstva moglo bi dovesti do raskida odnosa sa partnerom u slučaju da istrajete u svojim stavovima i ne potrudite se da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje. Odnos Venere sa Neptunom će vam krajem meseca dati dobar osećaj za potrebe voljene osobe i rešenje problema.

Ako ste slobodni:

Novembar vam donosi nestabilnu situaciju na polju ljubavi. Bićete skloni nepromišljenom ulasku u avanturu sa osobom koja će se pokazati problematičnom i sa kojom nećete pronaći ono što očekujete, već će vam priređivati nesuglasice, svađe i neprijatne situacije. Raskinućete tu vezu ali će vas bivši partner proganjati i pokušavati da vas navede da se vratite. Vi sami ćete se u nekim situacijama ponašati ekscentrično, posebno u pokušaju da privučete jednu osobu koja vam se sviđa.

Stariji Škorpioni će biti nestalni u pokušajima da privuku pažnju osobi sa kojom žele da se emotivno zbliže. Kada uspete da uspostavite komunikaciju, povući ćete se, da biste nenadano pokazali osećanja. Tako ćete zbuniti vašu simpatiju.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

NEVEROVATNO TAČNO: IZABERI AMAJLIJU I SAZNAJ SVOJU TAJNU MOĆ!