in

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: BUDITE SPREMNE NA LJUBOMORNE SVAĐE I SCENE ZBOG PROBLEMA IZ PROŠLOSTI

OVAN

U mesecu februaru Ovnove očekuje miran i staložen period ljubavi sa partnerom. Konačno ste izgladili odnose i možete malo da se opustite. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje, pa ako imate prilike za to nešto, iskoristite to. Sada je vreme da rasplamsate stare strasti i da uživate u zajedničkom vremenu. Ostavite probleme po strani i pokušajte da se fokusirate na partnerove dobre strane. Mnoge Ovnove mučiće problemi iz prošlosti, ali krajem meseca, mnoge stvari će se iskristalizati i konačno rešiti. Slobodni Ovnovi imaće priliku da upoznaju osobu koja radi ili živi u inostrastvu. Ako ste spremni na vezu na daljinu, pružite šansu.

BIK

Bikove u februaru očekuje period pun iznenađenja na ljubavnom planu. Zauzeti Bikovi posvetiće puno pažnje partneru i njegovim potrebama, i učiniće sve da partner bude zadovoljan. Ipak, ni to neće biti dovoljno, jer će biti svađa bar jednom nedeljno. Ako ne rešite probleme iz prošlosti, vaša veza može da bude u krizi. Ma koliko pokušavali, nećete naići na razumevanje od strane partnera. Pred kraj meseca, situacija se može stabilizovati, ali samo pod uslovom da redovno razgovarate o onome što vas muči i da izbegavate duboke rasprave. Slobodni Bikovi uživaće u izlascima sa prijateljima, ali još uvek nisu spremni za ozbiljnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci u februaru imaće priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o budućnosti. Moguće je planiranje venčanja ili početak zajedničkog života. sigurni ste u sebe i svoje odluke i želite da udovoljite partneru. Moguće je da ćete kupiti i zajedničku nekretninu. Ovaj period je bitan i za vas i za vašeg partnera, posebno ako želite da proširite porodicu. Mnogi Blizanci će u februaru želeti da porade i na odnosima sa porodicom i prijateljima. Imaćete više vremena za njih i sada je pravo vreme da svi budete na okupu. Slobodni Blizanci ući će u romantični odnos sa osobom koju su davno upoznali. Veze započete u februaru mogu da budu duge i kvalitetne.

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: MOŽDA UPLOVIŠ U TAJNU AVANTURU KOJOJ SE NISI NADALA

ASTROLOZI TVRDE: AKO SI ROĐENA OVOG DATUMA OČEKUJU TE VELIKE STVARI U ŽIVOTU