in

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: BUDITE SPREMNE NA LJUBOMORNE SVAĐE I SCENE ZBOG PROBLEMA IZ PROŠLOSTI

VAGA

Vage će u februaru imati mnogo harmoničnih i romantičnih trenutaka sa partnerom. Svađe, razmirice i problemi iz prošlosti su iza vas i sada možete da se opustite i da uživate u lepim i spokojnim trenucima sa voljenom osobom. Mnoge Vage će u ovom mesecu imati više vremena za druženje sa prijateljima i sa porodicom. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena za sebe i da razmislite šta sve možete da uradite za sebe, a niste stigli do sada. Prijao bi vam novi hobi ili nova zanimacija. Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih tema, lako se mogu javiti simpatije između vas.

ŠKORPIJA

Zauzete Škorpije će imati prilike da sa svojim partnerom razgovaraju o budućim planovima. Mnogi od vas će razmišljati o proširenju porodice, ili o zajedničkom poslovnom poduhvatu. Ovo je idealno vreme da učvrstite vezu sa partnerom, pa i ako započnete realizaciju neke zajedničke ideje, to će imati uspešan ishod. Pored toga, biće i više druženja i izlazaka, gde ćete moći da se opustite i proveselite. Shvatili ste i sami da samo iskren razgovor dovodi do stabilnog i kvalitetnog odnosa, i zato nemojte ništa da tajite. Slobodne Škorpije, i pored svih udvaranja, ne mogu da pronađu srodnu dušu. Ipak, stvari se menjaju krajem meseca kada u vaš život ulazi osoba koja će promeniti vaše čvrste stavove.

STRELAC

Strelčevi koji pored sebe imaju partera ovog meseca treba da obrate pažnju na udvaranja sa strane, jer se to vašem partneru nikako neće dopasti. Da veza ne bi došla u krizu, najbolje je da se povučete i da ne pristajete na flert. Moguće su svađe u domu, i to pogotovu oko finansija. Lako ćete se ljutiti, ali je važno da probleme rešavate kada ste smireni i staloženi. Nekada je u redu da prihvatite da grešite i da pokušate da promenite šta možete. Slobodni Strelčevi će u ovom mesecu verovatno ući u romantičnu vezu i to sa osobom koju poznaju već duže vreme. To može biti osoba iz radnog okruženja, teretane ili nekog drugog mesta gde redovno odlazite.

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: MOŽDA UPLOVIŠ U TAJNU AVANTURU KOJOJ SE NISI NADALA

ASTROLOZI TVRDE: AKO SI ROĐENA OVOG DATUMA OČEKUJU TE VELIKE STVARI U ŽIVOTU