in

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: BUDITE SPREMNE NA LJUBOMORNE SVAĐE I SCENE ZBOG PROBLEMA IZ PROŠLOSTI

JARAC

Jarčevi koji su u braku ili u vezi u ovom mesecu mogu da se suoče sa problemima sa partnerom. Nemate dovoljno razumevanja, što može dovesti do čestih nesuglasica. Nekad nećete da priznate da grešite i da jednostavno niste u pravu. Ipak, treba da pristanete na kompromis i da spustite loptu, kako bi vaša veza ponovo bila puna strasti i ljubavi. Pokušajte da smirenim tonom izgladite probleme i da saslušate partnera. Jedino tako ćete uspeti da prebrodite probleme u ovom periodu. Slobodni Jarčevi polovinom meseca mogu da upoznaju veoma interesantnu osobu koja će privući njihovu pažnju. Očekuju vas zanimljivi sastanci i izlasci.

VODOLIJA

Zauzete Vodolije su ovog meseca fokusirane na porodicu i na dom. Partner vam pruža mnogo podrške i razumevanja, a najbolje od svega je što uvek u njemu pronalazite prijatelja i dobijate iskrene savete. Bilo bi dobro da budete potpuno otvoreni u tom odnosu, jer nema više mesta za tajne. I pored svega toga, osetićete napetost, jer ne želite da otkrijete baš sve svoje tajne. Mnoge Vodolije krajem meseca neće biti sigurne u svoje emocije, pa to može da poljulja vaš odnos sa partnerom, ali stvari će rešiti za kratko vreme, samo što više razgovarajte. Slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju različite osobe, a moguće je da će im jedna biti baš po meri.

RIBE

Zauzete Ribe u februaru neće naići na podršku partnera kakvu očekuju. Biće dosta ljubomornih scena, svađa i razmirica. Ipak, polovinom meseca, to će se dovesti u red. Osetljiviji ste nego inače, i burno reagujete. Ostanite staloženi, kako ne biste produbljivali napete odnose. Partner ne razume vaše ponašanje, pa je najbolje da o svemu iskreno popričate i da ne krijete ništa od partnera. Jedino tako ćete izgladiti odnose. Slobodne Ribe ovog meseca ući će u romanični odnos sa osobom koju ne poznaju dugo. To može biti mač sa dve oštrice, pa može doći do još jednog razočarenja na polju ljubavi.

NAJDETALJNIJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: MOŽDA UPLOVIŠ U TAJNU AVANTURU KOJOJ SE NISI NADALA

ASTROLOZI TVRDE: AKO SI ROĐENA OVOG DATUMA OČEKUJU TE VELIKE STVARI U ŽIVOTU