in

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: IAKO TO NE OČEKUJETE, NEKO NOV ULAZI U VAŠ ŽIVOT

VAGA ♎

Ako ste u vezi:

Opozicija vašeg vladara Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam udaljavanje od voljene osobe zbog ljubomore, neslaganja oko zajedničkih ciljeva i zbog toga što ćete oboje insistirati da budete u centru pažnje onog drugog. Nećete želeti da izađete u susret partnerovim potrebama i željama. To bi moglo dovesti i do prekida veze.

Druga polovina novembra doneće vam mogućnost da rešite nastale nesuglasice jer će Mars krenuti direktno. U slučaju da je vaša veza sa partnerom duže vreme bio težak i pun sukoba, razići ćete se i otići svako svojim putem u novi život. Ako je vaša veza uglavnom skladna, ovo će biti samo prolazna kriza i ubrzo ćete postići dinamiku koja vam je neophodna u vezi.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati na početku novembra delovaće vam izuzetno privlačno i pored toga što će vam prijatelji reći iskreno mnogo nepovoljnih stvari koje su čuli ili znaju o vašoj novoj simpatiji. Vas dvoje ste suprotne prirode ali je upravo to razlog što ćete biti neodoljivo privučeni jedno drugome.

Ubrzo ćete ući u vezu i odmah će doći do pojave posesivnosti, ljubomornih scena i pokušaja nametanja svojih stavova. To će samo pojačati vašu potrebu da budete zajedno. Starije Vage će sredinom novembra započeti skladu vezu sa osobom sa kojom su više puta pokušavale da budu bliske ali su uvek u zadnjem trenutku iz nekog razloga odustajale. Sada ćete ići na sve ili ništa i nećete se razočarati.

ŠKORPIJA ♏

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere koja vlada vašim poljem ljubavi sa vašim vladarom Marsom 9. novembra, prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i udaljavanje od partnera. Oboje ćete insistirati da dobijete ljubav i pažnju ali nećete biti spremni da dajete pre nego što dobijete ono što tražite. Važno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje, kako ne bi došlo do raskida veze.

Druga polovina novembra donosi dalje komplikacije u vašoj vezi sa voljenom osobom zbog niza nepovoljnih aspekata koje će praviti Venera. To će dovesti do međusobnog nerazumevanja koje može prouzrokovati prekid komunikacije između vas dvoje. Opozicija Venere sa Uranom u trećoj dekadi meseca činiće vas sklonim naglim odlukama i reakcijama.

Ako ste slobodni:

Novembar vam nije povoljan za započinjanje nove emotivne veze. Jedna osoba će vas fizički privući i bićete skloni da se bez razmišljanja upustite u vezu. Mada će vam vaš novi partner odgovarati u intimnom smislu, na drugim poljima ćete otkriti da ste različiti i čak suprotnih potreba i očekivanja.

Pojaviće se nekontrolisane strasti u vašoj vezi, a nakon toga i ljubomora i druge negativne emocije. Doći će do svađe i krajem meseca ćete prekinuti ovu vezu. Stariji Škorpioni će želeti samo avanture i provod. Nećete biti zainteresovani da ulazite u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete ući u tajnu vezu koja će biti nabijena strastima i vrlo intenzivna ali će služiti samo vašem zadovljstvu.

STRELAC ♐

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi na početku meseca će praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam nerazumevanje od strane voljene osobe. Doći će do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Bićete skloni povlačenju i prekidu komunikacije. Kada Merkur 10. novembra uđe u znak Škorpiona savetuje vam se da izbegavate pokušaje da obmanjujete partnera.

Treća dekada novembra doneće vam dobar osećaj za potrebe voljene osobe i postići ćete uspešan dogovor oko zajedničkih planova i aktivnosti. Poboljšaćete komunikaciju i razgovaraćete više nego obično o svemu što vam bude delovalo važno za poboljšanje vaše veze. Postaćete svesni nekih kvaliteta voljene osobe koje ranije niste primećivali. Pružaćete podršku.

Ako ste slobodni:

Velika zaljubljenost u osobu koja vam je nedavno privukla pažnju svojim izgledom i stilom života i sa kojom ste bez razmišljanja ušli u vezu doneće vam 9. novembra veliko razočaranje jer ćete saznati da je vaša simpatija već duže vreme u stalnoj vezi, a da je vas iskoristila za sopstveno zadovoljstvo.

U trećoj dekadi meseca upoznaćete nekog novog ko će vas već u prvom kontaktu privući saosećanjem koje će pokazati i razumevanjem za vaše potrebe u ljubavi. Nešto stariji Strelci će biti raspoloženi za avanture ali i pored jedne prolazne koju će imati, neće biti zadovoljni niti emotivno ispunjeni. Susret sa osobom koja će vas zainteresovati svojim vedrim duhom može da krene u pravcu veze.

JARAC ♑

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Marsom u prvoj dekadi novembra doneće vam tenzije u vezi sa voljenom osobom jer će vam biti teško da se međusobno uskladite u vezi kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete imati na poslu nećete moći da dovoljno vremena posvetite jedno drugome i zajedničkim aktivnostima. Budite otvoreni na zajednički pristup rešenju.

Druga polovina novembra doneće emotivno zahlađenje između vas i voljene osobe jer nećete biti spremni da ispunite očekivanja i potrebe vašeg partnera. Tek od treće dekade meseca ćete biti otvoreni na razgovore oko toga kako da poboljšate vašu vezu i rešite teškoće na koje nailazite. Do kraja meseca ćete većinu smetnji ukloniti i postići više sklada.

Ako ste slobodni:

Postaćete bliski sa osobom koju ste upoznali u ranijem periodu i počećete da se češće viđate i zajedno izlazite. Povezivaće vas ista interesovanja i zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Vodićete zanimljive razgovore koji će biti ponekad i zabavni i otkrićete kako jedno drugog možete da nasmejete.

Nedostajaće vam emotivna povezanost. Osećaćete privlačnost, pa čak će i strasti da se probude ali će vam biti teško da međusobno delite osećanja. Budite strpljivi. Nešto stariji Jarčevi će igrati igru toplo-hladno sa osobom koja im se dopada i koju su upoznali pre vise meseci. Kako bude došlo do emotivnog približavanja, odmah potom će doći do udaljavanja. To će otežavati ulazak u vezu.

VODOLIJA ♒

Ako ste u vezi:

Ovde su već mogući manji problemi sa partnerom iz razloga što će partner da posumnja da mu vi niste dovoljan oslonac u životu, da niste neko na koga se uvek može osloniti. Moguće je da ste u prošlosti imali neke situacije u kojima se niste baš najbolje poneli, niste pružili partneru podršku ili branili njegove stavove pred drugima.

To je partneru ostalo duboko u srcu, a sada je isplivalo na površinu. Možda ste i krivi. Ako jeste, neće biti dovoljno da priznate krivicu već treba da je ispravite, da se dobrin postupcima opet dokažete partneru, da poljuljano poverenje vratite na nivo koji ste nekada imali. Partner bi mogao da bude razočaran sa vama, pa vam preostaje da se promenite što se tih dešavanja tiče, i da očarate partnera kako bi sve opet bilo kako treba. Ono što bi mogao biti najveći problem je to što partner ovu bol čuva u sebi i ne želi sa vama da komunicira o tome. Bilo kakva promena ponašanja neka bude alarm koji će vas pokrenuti na ispravljanje krivih Drina.

Ako ste slobodni:

Obratite pažnju na osobe iz najbliže okoline (posao, fakultet npr) pošto će tokom meseca neko vama jako blizak gajiti posebna osećanja prema vama. Na vama je da budete i dalje dobri i komunikativni kao i ranije, ovaj mesec možda i malo bolji nego inače (imate te predispozicije), i kroz neformalnu komunikaciju mogli biste da primetite ko je osoba X, pa ako vas ta osoba zaintrigira, znate šta vam je činiti.

Oni koji su tek izašli iz veze, nebitno da li duže ili kraće, mogli bi malo da se odmore i tokom novembra posvete sebi ili prijateljima koje su zapustili, pa već od sledećeg meseca opet u ljubavne avanture. Puno sreće.

RIBE ♓

Ako ste u vezi:

Početak novembra doneće vam teškoće u komunikaciji sa voljenom osobom i neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste našli zajednički prihvatljivo rešenje. Čuvajte se ljubomornih scena koje može da vam donese opozicija Venere sa Marsom. Prijalo bi vam da jedan vikend iskoristite za odlazak na zajedničko putovanje.

Merkur će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i doneće vam neočekivane nesuglasice i stresne okolnosti u vezi. To će vas pokrenuti na iskrene i otvorene razgovore sa voljenom osobom u trećoj dekadi meseca, što će vam pomoći da rešite najveći deo onoga što je ometalo sklad u vašoj vezi. Pružaćete više topline i nežnosti voljenoj osobi, što će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jednog poziva na zabavu u prvoj dekadi novembra. Na jednoj zabavi upoznaćete osobu koja će vas privući svojim izgledom i šarmom. Otkrićete kako vas zanimaju slične teme i prijaće vam što će to biti neko ko će slobodno ispoljavati svoja osećanja i imati moderna i savremena shvatanja i stavove.

Počećete da se viđate nakon te zabave i jedno drugom ćete pokazati zainteresovanost za vezu. U trećoj dekadi meseca postaćete dovoljno bliski i započećete vezu. Nešto starije Ribe će tragati za osobom koja će umeti da ih motiviše i inspiriše. Preko jednog prijatelja upoznaćete nekog ko će vam predložiti saradnju u vezi jednog projekta. Ubrzo ćete oboje doći do zaključka da se u svemu dobro slažete.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR 2020: UPOTREBITE VAŠ ŠARM I DISKRETNO ODGOVORITE NA NEČIJI POZIV ILI NA LJUBAVNU PORUKU

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2020: PARTNER VAM ČESTO PRIGOVARA NA PONAŠANJU ILI PROPUSTIMA