in

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018-TE: LAV IZMEĐU RASKIDA I BRAKA, KOD RIBA SVE PRŠTI OD STRASTI

Ljubavni horoskop za septembar 2018: Iako se jesen lagano približava, emotivni život svih pripadnika Zodijaka se prilično zahuktava.

Biće tu svega, od zaljubljivanja na prvi pogled, naprasnog prelaska iz prijateljskih u ljubavne vode, ali i velikih iskušenja da li ostati veran aktuelnom partneru ili se prepustiti strastima. Saznajte koliko će vam zvezde biti naklonjene u ljubavi tokom septembra 2018. godine, piše tarot-horoskop.com.

OVAN


Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tokom septembra 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti. Kroz kuću ljubavi Ovna 5. septembra prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt s Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuće se konstruktivni razgovori u solidnim vezama.

Ako niste u vezi, sada je pravo vreme da pristupite nekome ko vam se sviđa i da kažete šta osećate. Ako započinjete novu vezu s osobom koja vas je privukla i verujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namerama koje imate. Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. septembra, a to je kuća osećanja i intimnosti. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost.

Mogli biste da osetite snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali s druge strane, potreba za slobodom biće jača. Sredinom septembra imaćete utisak da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, ponajpre zbog ljubomore, posesivnosti, nepoverenja i želje za dominacijom. Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22 septembra, uz pratnju Sunca, 23. septembra, što znači da će se situacija stabilizovati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru i opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imaćete sreće u ˝lovu˝.

BIK


Sunce ostaje u kući ljubavi Bika sve do 23. septembra 2018. godine, uz društvo Merkura u periodu od 6. do 22.septembra. Bićete dobri s rečima, ljubavne izjave biće manje kičaste, a više iz dubine duše. Ljubavni život Bika postaje vedriji, a oni koji nisu u vezi imaće niz prilika i puno novih susreta. Trenutnu privlačnost može podstaknuti dobar tok razgovora ili malo ironije. Ako gledate stvari iz drugog ugla, ako ste u vezi, naći ćete prave reči, podržaćete partnera ili ćete se odbraniti u slučaju da vas partner za nešto okrivljuje. Savetujemo da ne kritikujete voljenu osobu.

U drugoj dekadi septembra može doći do svađa zbog ljubomore ili nesporazuma. Venera, vladar Bika, 9. septembra ulazi u kuću partnerstva i u napetom je odnosu s Marsom i Uranom, što donosi nesporazume i napetost u životu para. Neki Bikovi biće svesni da zanemaruju ljubavni život, ali u ovom periodu glavna briga biće profesionalan život. Ipak, bilo bi dobro da nađete vreme za sebe i voljenu osobu, kao i za privatne projekte.

Ako niste u vezi, nemojte ni da trčite prema novoj vezi u ovom periodu. U poslednjoj dekadi meseca u vašem životu mogla bi da se pojavi bivša ljubav ili ćete biti u iskušenju da nastavite staru vezu. Najbolje što možete je da donesete puno korisnih zaključaka i krenete dalje.

BLIZANCI


Mars je u kući emocija i intimnosti Blizanaca do 11. septembra 2018. godine, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca, je u kući ljubavi Blizanaca do 9. septembra. Ovakav astrološki sklop govori o intenzivnom seksualnom adrenalinu, snažnoj privlačnosti i strasti. Krajem prve dekade meseca stvari mogu izmaknuti kontroli u ljubavnom životu i teško ćete se nositi sa situacijom. Velika ljubav iznenada se može pretvoriti u neprijateljstvo ili doneti gorčinu i neprijatnosti.

Nakon 9. septembra, ulaskom Venere u kuću posla i zdravlja Blizanaca, ljubavni život kretaće se više u smeru obaveza ili biste mogli da imate aferu na poslu. Druga dekada može doneti rasprave i svađe, afere ili dileme u ljubavnom životu. Imaćete potrebu da se oslobodite obaveza i pravila i nastojaćete da na stvari gledate iz druge perspektive. Blizancima koji nisu u vezi može se dogoditi ljubav na prvi pogled, možda i na poslu. Vrlo brzo može postati jasno da taj plamen nije kratkog veka, nego ta ljubav na prvi pogled može prerasti u dugotrajnu ljubav i prijateljstvo. Budući da 6. kuću povezujemo sa zdravljem, ta ljubav na prvi pogled može se dogoditi i pri obilasku doktora ili apoteke.

Tu kuću povezujemo i s brigama svakodnevice i rutinskim poslovima. Ne bi iznenadilo da tu osobu sretnete na istom mestu, u isto vreme dok obavljate neke rutinske stvari. Blic pogled, osmeh ili doslovno naletanje jedno na drugo mogu da donesu bliskost na koju ni ne pomišljate. Merkur, vladar Blizanaca, 22. septembra ulazi u vašu kuću ljubavi, dece, flerta, zabave i kreativnosti. Sledi ga Sunce, 23. septembra. Razgovori postaju zabavniji i otvoreniji, ali bi mogli da imate potrebu da budete u stalnom centru pažnje.

RAK


Ljubavni život Rakova intenzivan je i strastven tokom septembra 2018. godine. Imate jaku moć zavođenja, posebno nakon 9. septembra kada se Venera pridružuje Jupiteru u kući ljubavi Raka. Emotivno, mogli biste da imate ekstremne doživljaje, a to uključuje privlačnost, igre zavođenja, ljubomoru i neprospavane noći. Nije isključeno ni to da vam se dogodi da osetite iznenada privlačnost prema nekome iz vašeg okruženja.

To je neko koga znate neko vreme, ali ste tu osobu do sada doživljavali samo kao prijatelja/prijateljicu. Mars se vraća u kuću emocija i intimnosti 11. septembra i pojačava erotiku, strast ili stvara potrebu da izgradite svet sa voljenom osobom, ako ste tek ušli u vezu. Za one koji nisu u vezi ukazaće se prilika za pronalazak nove ljubavi, putem interneta, društvenih mreža ili stranica za upoznavanje. Savetujemo da ne trčite pred rudu, nego samo polako i neće vam se dogoditi da svoj status ˝slobodan˝ menjate u ˝jako je komplikovano˝.

Period od 15. do 22. septembra može biti naporan, jer se tada možete odlučiti na veći rizik ili se možete povezati sa sumnjivim osobama. Konfliktne situacije koje su rasle još od maja 2018. godine, mogu voditi do iznenadnih spoznaja i nateraće vas da preduzmete određene korake koje ste do sada izbegavali. Čak i kod stabilnih parova može doći do svađa u drugoj polovini septembra. Savetujemo da budete strpljivi, izbegavajte neprijatne teme, rasprave ili pristupe.

LAV


S povratkom Marsa direktnim hodom u kuću partnerstva Lava, vaš ljubavni život postaje živahniji. Naći ćete način da se suočite s problemima koji se provlače od aprila 2018. godine, ali ti problemi neće nestati ili se rešiti s lakoćom, budući da je Mars u blizini Južnog čvora i pravi kvadrat s Venerom i Jupiterom.

To će proteći sa svađama i nemogućnosti da se u određenim trenucima donesu odluke. Moguće je i da voljena osoba ponovno prigovara da joj se premalo posvećujete, a da previše vremena posvećujete poslu. Neki Lavovi će doći do zaključka da su prevelike poslovne obaveze – njihove i bolje polovine – dovele do udaljavanja koje se ne može prebroditi ako ne postoji iskrena ljubav.

Ovaj astrološki sklop planeta može doneti nagle raskide, ali i nagle odluke za sklapanje braka. Septembar nije najpovoljniji mesec za Lavove koji nisu u vezi, ali to ih neće opterećivati previše. Većina Lavova koji nisu u vezi opuštaće se u prijatnom društvu dragih osoba i biće im potrebno više slobode, pa će izbegavati bilo kakvo ljubavno uplitanje.

DEVICA


Merkur, vladar Device, nalazi se u Devici između 6. i 22. septembra, a Sunce osvetljava vaš znak do 23. septembra 2018. godine. Lakše ćete se naći u centru pažnje, prebroditi ukočenost ili stidljivost i uživaćete u aktivnijem i uzbudljivijem ljubavnom životu. Lakše ćete izražavati ono što osećate i što želite, mnogo lakše nego inače.

Saturn, planeta koja vlada ljubavnim životom Device, kreće direktnim hodom 6. septembra kroz kuću ljubavi Device. Veliki trigon u zemljanim znakovima koji prave Saturn, Uran, Sunce i Merkur, Devicama daje veću emotivnu stabilnost, ali i želju da se dokažu i pokažu, na praktičan način. Ako niste u vezi, pravo je vreme da napravite prvi korak, da pokrenete razgovor s osobom koja vam se sviđa ili da priznate ono što osećate prema osobi s kojom se viđate neko vreme.

Veliki trigon pomaže i pri razrešavanju ljubavnih situacija koje su se zakomplikovale od marta ili pri razjašnjavanju svojih osećanja prema nekim ljudima. Teže teme i one koje su se izbegavale sada se mogu razrešiti, jer ćete tokom septembra imati dobru komunikaciju, pa očekujte puno tema i razgovora. S voljenom osobom možda ćete otići na duže putovanje.

VAGA


Nevernost može biti glavna terma Vaga tokom septembra 2018. godine. Mars, planeta koja vlada odnosima Vage, vraća se 11. septembra u kuću ljubavi Vage i podstiče flert, žeđ za pustolovinama, zavođenje i ljubavne igrice. To se može pojaviti i kod čvrstih veza, parovi mogu iskoristiti energiju zvezda kako bi probudili uspavane strasti.

Neki pripadnici Vaga susrešće se ponovo sa starom ljubavi ili će se zaljubiti u nekog ko je u prošlosti donosio samo nevolje. Mars je u blizini Južnog čvora, što nije dobar znak za ljubavni život Vaga, posebno za one koji se vraćaju starim lošim navikama, varanju i kršenju zaveta. Venera, vladar Vage i kuće seksualnosti Vage, ulazi u Škorpiju 9. septembra 2018. godine i pravi kvadrat s Marsom i opoziciju s Uranom, izaziva nagle sudare i potrebu da iskažete svoju moć zavođenja agresivno, da pojačate samopouzdanje kroz niz osvajanja.

Ovaj period može doneti konstruktivne zaključke, ako se osvrnete na prošlost i greške koje ste u prošlosti napravili, na određene emotivne šablone i strast koja vas je terala da izaberete nimalo inspirativan potez, da eksperimentišete i tako se dovedete u opasnost. Upozoravamo da vas žeđ za avanturama može dovesti u situacije u kojima nećete nimalo biti svesni posledica koje vas kasnije čekaju. Ono što vam se u prvom trenutku učini zabavno, može postati komplikovano i završiće koštajući vas previše, i emotivno i novčano.

ŠKORPIJA


Venera, planeta koja vlada vezama Škorpija ulazi u Škorpiju 9. septembra 2018. godine i pridružuje se Jupiteru. Imate snažnu moć zavođenja i zato će vaš ljubavni život biti pun događaja. Iznenadna privlačnost, ljubav na prvi pogled i snažna strast prave su reči koje opisuju doživljaje koje ćete imati.

Na početku ćete želeti da uradite sve za osobu koja vas fascinira, ali tada će se vratiti potreba za slobodom i kontrolom nad stvarima (kao i obično). To može doneti sukobe, krize i ucene. Merkur, vladar kuće intimnosti Škorpija, između 6. i 22. septembra nalazi se u kući društvenih grupa i prijatelja Škorpija, zajedno sa Suncem, koje se u toj kući nalazi do 23. septembra.

Ako niste u vezi, imate dobre izglede da upoznate atraktivnu osobu kroz krug prijatelja ili aktivniji društveni život. Može se dogoditi i da osoba koju smatrate prijateljem/prijateljicom pokaže interesovanje za vas i snažne emocije. Škorpije koji su u dužoj vezi tražiće više slobode kretanja, pa mogu izazvati posesivnost i sumnje kod voljene osobe. Razgovarajte s voljenom osobom i saslušajte šta vam govori, jer zajedno možete naći rešenja u ovom emotivno komplikovanom periodu.

STRELAC


Merkur, planeta koja vlada dugim vezama i brakom, 6. septembra 2018. godine ulazi u vašu kuću društveno – profesionalnog statusa, a tu je i bračni status često uključen. Više strpljenja i pažnje treba da posvetite privatnim i poslovnim odnosima. Pod ovakvim uticajem pojedini Strelčevi imaće veće interesovanje za to što drugi imaju da kažu o njima i njihovom braku. S druge strane, Merkur je deo Velikog trigona, do 22. septembra, zajedno sa Saturnom i Uranom.

I Sunce je deo Velikog trigona do 23.septembra, kada prolazi kroz Devicu. Ovakav astrološki sklop može doneti emotivnu stabilnost i sposobnost da se ostvari ravnoteža u problematičnim odnosima. Više nego ikada do sada osetićete da vam je voljena osoba prava i najveća podrška i da vezu smatra ozbiljnom, te da je uz vas zaista, ne samo datom rečju, nego i delom.

Mars, planeta koja vlada kućom ljubavi Strelca 11. septembra se direktnim hodom vraća u vašu kuću komunikacije, blizu Južnog čvora. Napet odnos Marsa s Venerom i Uranom može doneti rasprave, nesporazume i svađe. Tada pažljivije birajte reči kojima želite da opišete svoja osećanja. Tokom septembra nećete baš biti društveni. Ako niste u vezi, zbog toga biste mogli da propustite prilike za nova poznanstva.

JARAC


Ljubavni život Jarca čini se turbulentan i pun neočekivanih događaja tokom septembra 2018. godine. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 9. septembra ulazi u kuću prijatelja i društvenog života. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuje na kontradiktorne stavove ili oklevanje kada se radi o ulasku u ljubavnu vezu sa prijateljem/prijateljicom.

Ako upoznate novu osobu preko prijatelja ili interneta, savetujemo da i dalje budete na oprezu i ne popustite zbog trenutnog uzbuđenja. Ipak, sklop planeta ukazuje na mogućnost pojave ljubavi na prvi pogled, što može doneti zbrku i naterati vas da izađete iz svoje komforne zone. Ljubavne priče mogu naglo započeti, ali jednako naglo i prestati, čak i s nekim iz vašeg okruženja. Zbog prisustva Urana u vašoj kući ljubavi ne možemo reći da flert ili avantura neće voditi prema dugotrajnoj vezi.

Krajem meseca Jarčevi koji imaju snažna osećanja prema prijatelju/prijateljici već neko vreme imaće priliku da priznaju šta osećaju i da uđu u vezu o kakvoj su sanjali. Ima i onih Jarčeva koji će otkriti sami da pokušaj kupovine nečijeg srca završava bez novca i bez ljubavi. Nemojte gubiti nadu, ali iskoristite takva iskustva kako biste promenili svoj život, životne filozofije i ideje o bliskosti i seksualnosti.

VODOLIJA


Tokom septembra 2018. godine ljubavni život Vodolija kreće boljim stazama, razgovori su smireniji, diplomatski i usmereni prema postizanju harmonije u vezi. Prolazak Merkura kroz 7. kuću (do 6. septembra), a zatim kroz 8. kuću (do 22. septembra) Vodolija, pomaže u povezivanju mostova, bolje komunikacije kod parova koji su duže zajedno, a kod kojih je bilo dosta sukoba.

Ovo je najbolji period za Vodolije koji vezu žele da podignu na viši, prisniji i ozbiljniji nivo. U ovom periodu čašu ćete videti napola punu, što u vama budi novu inspiraciju. Ponovo možete uspostaviti uzajamno poverenje ili ćete se odlučiti za zajednički život. Septembar je povoljan mesec i za Vodolije koji nisu u vezi, osim nekoliko dana sredinom meseca, jer tada mogu biti lakoverni i postoji rizik od emotivnog i finansijskog gubitka.

Zato pazite s kime idete u krevet! U drugoj polovini meseca može doći do posesivnih i ljubomornih scena. Mogli biste da osetite pritisak zbog zahteva članova porodice ili obaveza koje ste preuzeli. Budite otvoreni i iskreni tokom razgovora kako ne biste uništili sve što ste gradili.

RIBE


Kuća veza Riba obasjana je Suncem do 23. septembra 2018. godine, a pridružuje mu se i Merkur, vladar te kuće, do 22. septembra. Ljubavni život značajna je tema tokom septembra. Odvojite više vremena za voljenu osobu, zajedno obavljajte poslove, podelite obaveze i razgovarajte o nerazrešenim situacijama iz prošlosti, jer su jako dobri izgledi da stvari krenu boljim tokom u budućnosti.

Ako ste tokom razgovora otvoreni i suzdržavate se od kritikovanja, pridonećete lakšem razrešavanju nesporazuma, posebno kada se radi o zajedničkim obavezama. U ovom periodu voljena osoba može biti usmerena više na sebe i okupirana sopstvenim potrebama i željama, ali sa strpljenjem i intuicijom preokrenućete situaciju u željenom smeru.

Tokom septembra mogu vas privući dominantne osobe ili osobe koje preuzimaju inicijativu u vezama. Ako vam nije išlo najbolje u ljubavnom životu do sada, ovu temu možete sagledati iz jednog novog ugla, počevši s Mladim Mesecom, 9. septembra. Merkur i Sunce odlaze u kuću osećanja i intimnosti 22. i 23. septembra, što govori o početku strastvenog perioda za duže veze i za Ribe koje su tek ušle u vezu.

PUN MJESEC U RIBAMA STIŽE 26. AVGUSTA: AKO URADITE OVAJ RITUAL OSTVARIĆE VAM SE NEKOLIKO ŽELJA

ŠTA PRIVLAČI HOROSKOPSKI ZNAK TVOG MUŠKARCA I ŠTA TREBAŠ DA BI GA ZADRŽALA