in

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: EMOTIVNO KOD BIKA, VAGI MOGUĆ RASKID ILI RAZVOD, JARAC MALO LUDI

OVAN

Pravo je vreme da izgladite sve ono što ste duže vreme gurali pod tepih, bez obzira da li se radi o manjim ili o krupnijim nesporazumima. Oni koji su slobodni bi mogli da se zbliže sa nekim koga već duže vreme poznaju i da tako ostvare ljubavnu vezu.

BIK

Vaš ljubavni život biće vrlo stastven, bilo da ste zauzeti ili ste slobodni. Uticaj Marsa će učiniti da budete skloni burnim emotivnim izlivima, i teško ćete se suzdržati od nekih situacija u kojima biste mogli da se nađete. Na primer, ukoliko ste u dugoj vezi, moguća su iskušenja, koja bi se mogla završiti i ljubavnom aferom. Problem može nastati kada pređete granicu i ukoliko vas obuzmu te nove emocije. U svakom slučaju spremite se na turbulentan i emotivno intezivan period u ljubavi.

BLIZANCI

Na ljubavnom planu će kod rođenih u ovom znaku do izražaja doći njihova blizanačka priroda. To znači da je vrlo moguće da se zaljubite u ne samo jednu osobu, već da vam se dopadne više njih. Ono što ne bi trebalo da dozvolite, to je da zbog obaveza na poslu, potpuno isključite ljubavni život tokom aprila – to se ne bi dobro odrazilo ni na one koji su u vezi ili u braku, ni na one koji su singl – jer bi baš tokom ovog meseca mogli upoznati nekog ko će im biti važan. Ili, ako ništa drugo, ludo se zaljubiti,

RAK

Svi rođeni u ovom znaku treba unapred da se pripreme na mesec koji će im biti napet. U vaš odnos sa partnerom se može useliti nepoverenje i sumnjičavost. Pokušajte to da izbegnete u samom startu, otvoreno razgovarajte sa partnerom o tome šta vas muči, ili o tome šta njega muči, ako ste primetili da se čudno ponaša. Ukoliko primetite da vas partner suviše opterećuje, pokušajte privremeno da se distancirate i da pronađete vremena i prostora za sebe, kako vam ne bi oduzeo svu energiju.

LAV

Lav će u mesecu aprilu blistati u svom punom sjaju. Mesec koji je pred nama je fantastičan trenutak da rođeni u ovom znaku pokažu svu svoju energiju, spremnost da se uhvate u koštac sa bilo kojim izazovom, spremnost na akciju, i pre svega će ovo biti pogodan trenutak da ispolje svoj takmičarski duh. Zavodljivost Lava doći će do izražaja i na ljubavnom planu. Svi rođeni u ovom znaku imaće potrebu da zadive sve oko sebe, što će sve vreme biti na granici sa flertom, kada je u pitanju neko ko bi mogao i da im se dopadne. Sva njihova šarmantnost doći će do izražaja. Ipak, oprezno, moglo bi se desiti da vas taj neko koga želite da zadivite doživi nadmenima, i da ga tako zapravo odbijete od sebe. U drugoj polovini meseca, ukoliko ste u vezi, stvari će između vas i partnera funkcionisati baš onako kako ste priželjkivali.

DEVICA

Poznato je da Device uvek planiraju sve unapred, i da su vrlo disciplinovane. Trebalo bi da su od početka godine već razvile strategiju za sve što žele da ostvare tokom narednih meseci u godini. I sada je vreme za pauzu! Dakle, Device treba da se opuste i uživaju. Za opuštenost će doprineti da se i na ljubavnom planu osećaju bolje, da imaju više vremena za svog partnera, ako su zauzete, ili pak da sretnu nekog ko bi bio vredan njihove pažnje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART 2020: OSOBA O KOJOJ VEĆ DUŽE VREME RAZMIŠLJATE DOĆI ĆE NA IDEJU DA VAS KONTAKTIRA

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MART 2020: MOŽETE DA OČEKUJETE ZANIMLJIV FLERT SA OSOBOM KOJA VAM JE PRIJATELJSKI NASTROJENA