in ,

LJUBAVNI TEST: JESI LI KONAČNO PRONAŠLA LJUBAV SVOG ŽIVOTA?

E hajde da sada vidimo odgovore…

Od 22 do 34 boda

“Srednja žalost” – Nažalost, niste sa osobom koja bi mogla biti vaša srodna duša. Ipak, ne brinite se, ako vas ta osoba zaista čini srećnom, nema mjesta panici i tuzi. Vrijeme će vjerovatno pokazati da niste jedno za drugo, ali ni to nije razlog za nesreću. Svaka osoba ima neku svoju srodnu dušu. Ako sa jednom ne ide, doći će druga. Za ljubav ionako nikada nije kasno.

Od 35 do 40 bodova

“Zlatna sredina” – Vi ste srećni pored voljene osobe! Možda to nije ona savršena, potpuna sreća o kojoj svi maštaju, ali možete biti zadovoljni. U svakoj vezi postoje trenuci koji nisu najljepši, ali oni dođu i prođu. Nemojte da vas demorališu i navedu da posumnjate u sve što ste gradili sa partnerom. Morate zajedno rješavati probleme i graditi iznova sreću jer je to jedini put do srećnog zajedničkog života.

Od 41 do 55 bodova

“Pronašli ste ono što ste tražili” – Obustavite potragu za srodnom dušom jer je ona pored vas. Uživajte u svojoj sreći i nemojte je kriti ni pred partnerom ni pred ljudima. Ne dozvolite da zbog sitnih neslaganja posumnjate u to da ste rođeni jedno za drugo. Lako ćete prebroditi sve poteškoće na koje ćete naići kroz život jer vas veže prava ljubav.

AKO IDE SRCEM ONDA JE RAK: KAKVI SU OSTALI MUŠKARCI U KREVETU

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. JANUARA 2019: NE TRAŽITE NEMOGUĆE, ZAPOSTAVLJANJE LJUBAVNOG ŽIVOTA