in

LJUBAVNO SLAGANJE: SAMO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE SAVRŠEN ZA TEBE

Po horoskopu se neki znakovi savršeno razumeju, a neki se slažu kao “pas i mačka u džaku”. Da li ste na istoj frekvenciji sa partnerom ili imate nepremostivih nesuglasica, astrologija vam nudi odgovore.

Ovan u ljubavnom spoju

Ovan: Strastvena kombinacija dva vatre može biti vrlo konkurentna. Važno je uskladiti interese i vrednosti. Bik: Može biti frustrirajuće. Njihove su energije različite i mogu ići različitim tempom. Međutim, postoji strast koja ih vraća jedno drugom. Blizanci: Postoje izazovi – kada je Ovan u akciji, a Blizanac mislilac. Njima je potrebna uzajamna ljubav, ali koja funkcioniše na daljinu. Rak: Može biti preosetljiv za jednog Ovna, uzimajući njegove komentare i dela suviše ozbiljno Lav: Kao dva vatrena znaka, oni su sinhronizovani. Skoro kao da se jedino oni razumeju. Devica: Ovo može biti težak sklop. Potrebno je mnogo kompromisa za opstanak. Vaga: Ovde postoji nesloga. Ovan “puca”. Ljubav se nadomešćuje poklonima. Škorpija: Strast, ali i drskost. Nema mesta tajnama. Strelac: Dva ljubavna magneta. Jarac: Jarac pokušava da promeni Ovna, ali oni su nepomirljive suprotnosti. Vodolija: Savršeno ljubavno uklapanje. Nikada nije dosadno! Ribe: Ovan može biti suviše brzoplet prema osetljivim Ribama.

Bik u ljubavnom spoju

Bik: Komfor i udobnost. Ne treba im niko drugi. Blizanci: Blizanci mogu biti glasni i napadni u flertu, a Bikova priroda teži harmoniji i miru. Rak: Malo po malo, ovo dvoje otkrivaju više o sebi i mogu izgraditi duboku vezu. Lav: Postoji privlačnost između ovo dvoje, ali nevolja strastvenih vremena je tu da presudi koji će od njih da predvodi. Devica: Imaju dosta zajedničkog. Oboje su perfekcionisti i teže savršenstvu. Vaga: Životna misija je negovati se, a niko to ne zna bolje od ova dva znaka. Vlada sklad i harmonija. Škorpija: Ovo spada u kategoriju ljubavi i mržnje. Turbulentan odnos sa nabojem strasti. Strelac: Putevi im se u startu razilaze, ali nikad ne recite nikad. Jarac: Ljubav, poštovanje i razumevanje. Trajni odnos. Vodolija: Vodolija voli novine, a Bik teži stabilnosti. Ribe: Romantika u duši. Ovo dvoje mogu deliti duboku i trajnu ljubav.

Blizanci u ljubavnom spoju

Blizanci: Mogu živeti zajedno da kraja života. Uvek će prirediti neku zabavu. Rak: Za ovo dvoje pojam vrednosti je različit. Ipak, ovde se može formirati trajno prijateljstvo. Lav: po pravilu, Blizanci vole da budu iza scene, dok Lav voli da se eksponira i to stvara nespojivost, ali mogu se i međusobno dopunjavati. Devica: Postoji intelektualna veza, ali Blizanci vole slobodu, a Devica posvećenost. Vaga: Postoji dobro razumevanje između ova dva vazdušna znaka, ali moraju naporno raditi da bi postigli sklad. Škorpija: Ovo je težak spoj. Blizanci su prirodno misteriozni, dok Škorpija ne trpi tajne. Strelac: Intelektualne razmene, sloboda izražavanja i lična sloboda privlače ovo dvoje. Jarac: Osnovna razlika u energiji, ali postoji uzajamno interesovanje. Vodolija: Ova dva znaka mogu zajednički kroz život. Magična veza. Ribe: Izuzetno kompatibilna intelektualna konekcija, ali za ljubav je potrebno mnogo kompromisa.

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU NAJSKLONIJI VARANJU U VEZAMA

3 NAJPAMETNIJA ZNAKA HOROSKOPA: NJIMA NIKAD NEĆETE MOĆI MANIPULISATI