in

LJUBAVNO SLAGANJE: SAMO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE SAVRŠEN ZA TEBE

Jarac u ljubavnom spoju

Jarac: Pouzdana i trajna posvećenost – kad je veza jaka, ona je neraskidiva. Vodolija: Postoji uzajamno poštovanje i fasciniranost obostrana, ali ne postoji povezanost za dugotrajnu ljubav. Ribe: Različiti, ali mogu funkcionisati principom međusobnog dopunjavanja. Misteriozno ukusno!

Vodolija u ljubavnom spoju

Vodolija: Oboje vole dobar i intenzivan život, ovde postoji problem nametanja autoriteta, niko ga ne trpi, a oboje ga sprovode – eto problema. Sinhronizacija uma održava ovaj spoj. Ribe: Ovde postoji uzajamno poštovanje i obostrana fasciniranost, ali ne mogu se povezati za dugotrajni odnos iako je odnos intrigantan i maštovit.

Ribe u ljubavnom spoju

Ako ne želi nešto ozbiljno, treba da pronađe Bika, Vagu ili Vodoliju, dok će svoju srodnu dušu naći u znaku Raka ili Škorpije. Rak će da hrani njenu dušu i njegova zaštitnička prirode će da je greje iznutra, dok će njena sanjarenja da dodaju malo začina u ljubavni život, što će Raku veoma da se svidi. Škorpija je za nju vrlo atraktivan. Zaljubiće se na prvi pogled, oboje su veoma emotivni i dele strast, ljubavi i romantiku. Ako je neguju, ova veza je veoma snažna. Njena osetljiva priroda nerviraće Vagu i zbog toga treba da se izbegavaju.

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SU NAJSKLONIJI VARANJU U VEZAMA

3 NAJPAMETNIJA ZNAKA HOROSKOPA: NJIMA NIKAD NEĆETE MOĆI MANIPULISATI