in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Stigao je kompletan GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Saznaj prva šta te čeka!

Odnosi su teški, a kamoli oni odnosi koji prijeđu u brak. Gotovo je nemoguće skladno živjeti s drugim ljudskim bićem.

Ljubav, požuda, stres i frustracije … posao od 9 do 5, vrijeme za intimnost, ulaganje u prijateljstvo i obiteljsko povezivanje … toliko toga je potrebno i često se čini nemogućim učiniti da odnos funkcionira. Oba partnera trebaju biti prisutna, strpljiva i spremni raditi na svojim nedostacima.

Svatko od nas ima svoje osobnosti, interese i mušice, u skladu s našim znakom zodijaka. Znamo da su Ribe emocionalne i osjetljive. Znamo da su Blizanci uravnoteženi i inteligentni, ali i pomalo uvrnuti, piše Suzana Prnjak za Atmu. Kada su svi ti znakovi u vezi, stvari mogu postati komplicirane, osobito ako ti znakovi nisu kompatibilni.

U nastavku ćemo objasniti što svaki znak zodijaka mrzi raditi u vezi – i muškarci i žene. Na taj način svi možemo prestati raditi ono što ne voli naš partner, što ga čini nervoznim i što ga ljuti. Ili – možemo napokon shvatiti da jednostavno nismo jedno za drugo. Čitajte dalje kako bi saznali nešto više!

Ovan – muškarac

Ne sviđaju mu se osobe koje neće riskirati s njim

Ovan je pun iznenađenja. On je pustolovan i hrabar. Zbog svog zabavnog raspoloženja, muškarac Ovan ima tendenciju da bude nedosljedan i vrlo nepouzdan. Bez obzira na to, obvezat će se osobi koju voli. Ali on se neće odlučiti za nekoga tko voli rutinu i stabilnost, kao što će se na to odlučiti Jarac ili Djevica. Ne, želi nekoga tko će s njim otići na skok s padobranom, putovati cijelom zemljom i slično.

Djeluj sada, a kasnije postavljaj pitanja. Mrzi biti u dosadnom i blesavom odnosu, jer je izravan, avanturistički raspoložen i voli izazov. Budite hrabri i spontani. Budite oduševljeni i ambiciozni. Budite neovisni, ali ga podržavajte u njegovoj žeđi za avanturom.

Ovan – žene

Mrzi kada se muškarac ponaša kao da joj je potreban

Postoji jedna stvar koju žena Ovan mrzi, a to je kada netko misli da ga ona treba. Žena Ovan je neovisna, hrabra, ambiciozna i potpuno samodostatna. Brutalno je iskrena, bez obzira jesu li iskreni i oni oko nje.

Ona ne želi da netko misli da je ovisna ili da je oduševljena s ikim, osim sa sobom i svojim ciljevima. Potreban joj je samostalan muškarac, društven i koji će joj pružiti podršku i umiriti je kada su sami.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE