in

LJUBAV, POŽUDA, STRES I FRUSTRACIJE: ŠTA ŽENE I MUŠKARCI SVAKOG ZNAKA HOROSKOPA MRZE RADITI U VEZI

Jarac – muškarci

Mrze osobe koje ne mogu držati korak s njihovom rutinom

Jarac je jednostavan – i pod jednostavan mislim na graničnu dosadu. Žao mi je, ali istina je! Oni imaju velike kvalitete. Oni su prizemljeni i strpljivi. Imaju dobar smisao za humor i ljubazni su prema svima s kojima se susreću. Međutim, oni žude za rutinom i stabilnošću, tako da sve što je suprotno od toga je nešto što oni ne mogu podnijeti.

Ne vole avanturu (osim ako je planirana). Ne vole spontanost osim ako se ne mogu pripremiti za to (mislim da to onda gubi svoju ‘spontanu prirodu’ zar ne?). Zato Jarac mrzi osobe koje ne mogu živjeti u rutini. To će ga učiniti tjeskobnim.

Jarac – žene

Ne sviđa joj se kada netko pokušava pokazati emocije

Baš kao i muškarac rođen u ovom znaku, dama rođena u znaku Jarca voli rutinu i stabilnost. One su racionalne i sporo se kreću u svakom dijelu života. To ne znači da nisu uspješne, ali rade na stvarima u vlastitom tempu i na svoj način. Svaka odluka donosi se s praktičnim rasporedom i razumnim ponašanjem.

Njihove emocije će rijetko, ako ikad, biti važan čimbenik u procesu donošenja odluka. Zato se stabilnoj Jarčici neće svidjeti netko tko je emocionalan ili tko donosi odluke temeljene na srcu i njegovim željama. Žena rođena u ovom znaku ne bi mogla biti u vezi s Ribama ili sa Strijelcom.

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!

NAJČEŠĆI MITOVI O TOME ZAŠTO I KAKO ŽENE VARAJU: IZNENADIĆETE SE